Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka123147

Co jest z nim nie tak?

Polecane posty

Gość oliwka123147

Co z mężczyznami/chłopakami jest nie tak? Myślałam, że to my baby mamy nasrane w głowach, ale widocznie się mylę. Im nie wystarcza chyba jedna dziewczyna, albo nie wiedzą co to stałosć i miłość. Był u mnie dzisiaj mój 'przyjaciel', co do tego określenia chyba się mylę dość mocno. Otóż, on mi powiedział że rozstał się z dziewczyną, dla mnie! Wywaliłam go z domu. Chodzę z jego kumplem i jakoś nie zamierzam się z nim rozstawać, bo go kocham. A do tego to jego kumpel. I dla mnie to jest chore. Michał jest chory, bo jak można przystawiać się do dziewczyny kumpla, do swojej przyjaciółki. Gdybym byla jego przyjaciółką to wiedząc o moich uczuciach do Marka nigdy by mnie nie błagał o moją miłość. Co ja mam teraz zrobić? To jest mój przyjaciół, jest dla mnie ważny. Powiedzieć Markowi?

Gość oliwka123147
up

Ehh, niestety takie rzeczy się zdarzają i wiem to z doświadczenia. A czy Twój chłopak wie o całej sytuacji? Koleś faktycznie nie ma za grosz honoru.

Gość oliwka123147
Nie wie, ale pewnie się niedługo dowie, bo skoro była Michała wie. Powinnam ją ubiec, prawda?

No to może być ciężko. Najlepiej powiedz o całej sytuacji swojemu facetowi. Zwłaszcza, że skoro koleś ma czelność podrywać dziewczynę swojego kumpla, to zapewne będzie miał odwagę nawciskać mu bzdur, że może np Ty go prowokowałaś do czegoś itp.

Gość oliwka123147
Macie racje, powinien dowiedziec sie ode mnie. Kurde, żebym ja jeszcze dawała Michałowi znaki, że mi się podoba. On jest dla mnie całkowicie aseksualny. Co za bagno.

Gość oliwka123147
up

Gość gość
powiedz wcześniej swojemu chłopakowi. Ale powiedz mu tak wiesz, spokojnie. Nie denerwuj się za bardzo, bo może uznać, że faktycznie masz coś na sumieniu. Jesteś krystalicznie uczciwa, bez histerii;)