Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Własnie sie dowiedziałam ze poronilam

Polecane posty

Gość gość

zyc mi się odechciało to był 7 tydz

Gość gość
Nie no, dziewczyno, na tym etapie to mi lekarka nawet nie chciała ciąży potwierdzić. Mówiła że test nie ma znaczenia, że na bHCG nawet za wcześnie. Tyle powiedzą ci ludzie z doświadczeniem. Nabierz dystansu. Mnóstwo wczesnych ciąż tak się kończy, gdy coś jest nie tak. W ten sposób natura broni nas przed większymi szkodami.

Gość gość
Popieram wpis powyżej. Pewnie co druga tutaj poroniła, bo większości kobiet się to zdarza. Niestety skutkiem ubocznym rozwoju medycyny jest to, że teraz bardzo szybko się można dowiedzieć o ciąży. I nie jestem tylko teoretykiem, bo mnie to ponad rok temu też spotkało, a teraz mam 4 miesięcznego synka, który śpi obok. Głowa do góry, będzie dobrze!

Gość karolcia15031
dziewczyno mi dziecko umarło w 37 tyg.. wiec opbecnie wolałabym poronić, wiem ze to nie jest pocieszenie ale zobaczysz bedziesz jeszcze szczęsliwa.. wiele ciąz tak sie konczy , a pozniej jest juz ok ..

Gość gość
Nie no, dziewczyno, na tym etapie to mi lekarka nawet nie chciała ciąży potwierdzić. Mówiła że test nie ma znaczenia, że na bHCG nawet za wcześnie.xxxxx W 7 tygodniu za wcześnie na betę?Gratuluję wyboru lekarza:O

Gość gość
A co kogo obchodzi jakiś zarodek :P 🖐️

Gość gość
Oj tam, oj tam. Zajdziesz w następną ciążę, Nie maż sie już.