Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZDRADA ! JAK GO SPRAWDZIC ? POMOCY ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chlopakiem od 3 lat , mieszkakmy juz razem .. kiedys bylo tak ze przylapalam go jak pisal z kims itp.. ale teraz zaprzecza ze nic nie robi .. na poczatku naszego zwiazku oklamal mnie i ruch×al swoja byla .. wybaczylam mu .. on twierdzi ze to byl tylko raz.. wiem ze ona kogos ma i o nia sie nie boje .. ale w nocy gdy spi nie chce mi dac telefonu i prawie w ogole ze mna nie sypia! Ostatnio spalismy ze soba 2 miesiace temu a na poczatku zwiazku kilka razy dziennie i codziennie ... nie wiem co mam zrobic? Moze kogos ma ale jak bralam jego tel nawet po cichu to nie ma tam nic ciagle jest w domu wychodzi tylko do rodzicow i do pracy na kilka godzin bo ma prace dorywcza ..

Gość gość
Halo

Gość gość
Wydaje mi sie ,że masz racje ,ma kochanke o czym świadczy ,że teraz nie sypia z Tobą. Wychodzi do pracy i tu jest pytanie kiedy idzie do pracy a kiedy zamiast do pracy na spotkanie.Czydo pracy jedzie samochodem może mogłabyś podłożyć ustawiony dyktafon ,lub jeśli zostaje w domu to taki dyktafon zostawić w pokoju a może będzie rozmawiał czy sie umawiał ,jeśli zdradzi raz zrobi to kolejny raz ,życzę Ci abyś odkryła prawde i zostawiła ,nie wybaczała a zostawiła,pozdrawiam.

Gość gość
czy stac cię na detektywa? nie łudż się,działaj

Gość gość
Dziekuje wam bardzo , nie nie mamy samochodu .. nie stac mnie na detektywa .. nie wypia ze mna mowi ze juz mu sie nie chce.. nie raz mysle ze juz jest ok bedzie fajnie to tylko chce zeby mu reka zrobic lub dobrze nic wiecej ... mowie mu otwarcie ze ja tez mam potrzeby i mi sie chce a on ze nic nie poradzi ze mu sie nie chce dziwne...

Gość gość
nie pociagasz go moze nawet przestal kochac moze cos za tym sie ryje a moze zwyczajnie uczucie sie skonczylo

Gość gość
Mowi mi ze mnie kocha ... nie wiem ja za niego oddala bym zycie mamy coreczke !!!! Ktora bedzie miala rok za 4 miesiace

Gość gość
no cóż, masakra, wspólczuję Ci. Skoro już raz cię zdradził to zrobi to jeszcze nie raz. Ale rozumiem że trzyma cię przy nim dziecko, no i mieszkanie bo moze nie mialabys gdzie mieszkac. Koszmarna sytaucja.