Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak pomóc przyjaciółce w rozkęceniu interesu Rękodzieło

Polecane posty

Gość gość

Witam , jestem tu po raz pierwszy a to dlatego, że mam pytanie i mam nadzieję że Ktoś mi pomoże :) Moja koleżanka ma od niedawna maleńką działalność. Zajmuje się robieniem świeczek, malowaniem na szkle, butelkach , itp a do tego robi niewielkie bukiety. Klopot w tym że jej "firma " mieści się w wałbrzychu w w zupełnie nie wyksponowanym miejscu. Prawda jest taka że od kilku miesięcy nie zarabia nawet na zus. Strasznie żal mi dziewczyny bo naprawdę to co robi jest śliczne, ma talent i do tego probuje połaczyć swoją pasję i zarobić na tym. Boję się że nie poradzi sobie ( pominąwszy fakt że nie zarabia a co za tym idzie jej syt finansowa robi sie nieciekawa) Staram się jej pomóc podsuwając znajomym pomysły na prezent w postaci jej małych dzieł oraz podsyłając linki znajomym na fb, ale klopot polega na tym że ja jestem we wrocławiu ona w walbrzychu i nie bardzo mogę odesłac koleżanki do niej. Bardzo Was proszę może jakieś pomysły? Nie chcę tu wrzucać linka do jej fb żeby ktoś nie pomyślał że w ten sposob chce zrobic reklamę , po prostu może ktoś ma jakiś pomysł by jej podrzucić. Będę ogromnie wdzięczna za pomoc:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować