Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwać takiego mężczyznę?

Polecane posty

Gość gość
a tak racja, jakoś wypadło mi to z głowy :) mnie mój wykładowca też imponuje. Może nie tyle samą wiedzą co racze takim świetnym podejściem do życia. Ponad to jakoś można z jego oczu wyczytać, że jest dobrym człowiekiem po prostu :) Spróbuję ale nic nie obiecuję bo będzie mi naprawdę bardzo ciężko..

Gość sytuacja_podobna
To trzymam kciuki :)

Gość gość
Dziewczyny ! Napiszcie do mnie na email - monika.lolik@o2.pl Mam taki sam problem.

Gość gość
ok :) ja chciałbym tylko jeszcze wiedzieć co się stało z moją rozmówczynią która poświęciła mi bardzo dużo czasu i uwagi i zniknęła :(

Gość sytuacja_podobna
Do gość : Na forum jest łatwiej wiec pisz jaki masz problem :) Do autorki : Jakieś postępy ?

Gość gość
żadnych niestety. Już dawno go w sumie nie widziałam nawet. A u Ciebie?

Gość sytuacja_podobna
Popisujemy sobie , czasem dzwonimy ale ani ja ani on nie mamy czasu by sie spotkać , on pracuje i na uniwersytecie i w swojej firmie i jeszcze jako specjalista w kilku miejscach ... Gdy ma wolne wtedy znów ja jestem w pracy . Wstępnie jakoś po sesji mamy sie umówić na kawę ale co z tego wyjdzie to nie mam pojęcia

Gość gość
ach to mogę tylko pozazdrościć :) ja nigdy nie byłam nawet na żadnej kawie z chłopakiem/mężczyzną. I nie zanosi się nawet na to, żebym kiedykolwiek poszła..

Gość sytuacja_podobna
żyje ten wątek jeszcze ?

Gość gość
tu autorka :) oj na to wygląda, że chyba już nie. Przez wakacje zdążyłam się mocno "oddalić" od tego pana. Trochę zapomniałam i trochę też przestało mi aż tak zależeć. A Ty jak tam?

Gość sytuacja_podobna
Mi tam siedzi ciągle w głowie , ale nie było czasu się zobaczyć , bo ja dużo wyjeżdżałam i on też , w tym roku nie mamy już razem zajęć niestety więc jakoś wątpię w jakikolwiek rozwój sytuacji

Gość gość
ech a ja powróciłam na uczelnię i będę go pewno od czasu do czasu widywać. Wcale nie pomaga mi ta myśl. Możecie się śmiać ale ja właśnie takiego mężczyznę bym chciała- starszy, poważny, wykształcony. Ja niestety wykształcona jeszcze nie jestem ale robię dużo, żeby uzupełniać wiedzę. Sama też jestem bardzo poważna i ułożona na studentkę- chyba nawet za bardzo. Może właśnie przez to przypadł mi ktoś taki do gustu :)