Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta spragniona

Czemu on niechce seksu ?!?

Polecane posty

Gość ta spragniona

Więc problem leży w tym , że mój mąż nie chce się kochać . Jesteśmy małżeństwem długi długi czas ...Mamy dziecko , jesteśmy ze sobą właściwie 24h na dobe . Wiem , że jak sypia się z jedną osobą przez całe życie to można się znudzić ale tak szybko...?! Mam dość duże potrzeby mój kochany mąż jest właściwie ideałem , przystojny , delikatny czuły , ciągle powtarza mi , że mnie kocha zawsze miał duże potrzeby seksualne , a jak strzeliła mu 40-stka to ... jakby ma o wiele mniejsze .Staram się mu urozmaicać seks , albo inna pozycja albo ja włoże coś seksownego , on twierdzi że mu się podobam , że jestem atrakcyjna i wgl...ale twierdzi że pocałunek czy pieszczoty mu wystarczą . A ja ?! zdycham już , seks raz na dwa miesiące to za mało ;///!

Gość gość
a nie pomyślałaś, żeby go spytać?

Gość ta spragniona
Pewnie , że pomyślałam ;) On twierdzi , że nie potrzebuje seksu fizycznie ...;/ Myślałam , że ma kogoś na boku , ale to niemożliwe nigdzie nie wychodzi , nie spotyka się ze znajomymi , jak już to razem do nich wychodzimy ..więc niewiem

Gość gość
spadło libido i tyle w temacie

Gość gość
spróbuj wybadać, czy sobie nie trzepie w samotności. Może ty mu się przestałaś podobać? (oczywiście tylko przypuszczam, nie próbuję cię obrazić :D ale różnie bywa :D ) kryzys wieku średniego? jakiś kompleks, impotencja, do której nie chce się przyznać?

Może mu robisz za duze kolacje? Albo sam sobie robi :) Mój jak sie napcha to później woli się z zadowoleniem klepać po brzuchu niż seks uprawiać. Znam historię facetów, którzy rzeczywiście nie lubią seksu. Nie wiem jak u Was było wcześniej.

Gość ta spragniona
Wcześniej było właśnie cudownie , przynajmniej dla mnie ;) Może rzeczywiście to kryzys , może przestałam mu się podobać ojoj....;/ cóż życie...

W takich chwilach jakiś kącik porad poradziłby Tobie zrobić się na bóstwo, kupić seksi bieliznę, nieco odświeżyć garderobę i udawać, że masz romans.

Gość gość
kobiety nie wiem czy macie pojecie,ale facet jak chce to zdradzi i niema tu reguly,znam przypadki jezdzacych do prostytutki na pare minut,po to by sie zrelaksowac,a co mowia tacy panowie zonom,nie uwierzycie,jada zatankowac lub umyc auto i zawsze w drodze moga sobie urwac te 30 minut,i tak sie zdarza niestety a niczego nieswiadoma zona nawet by nie uwierzyla,prawda?bo taka jest pewna swojego misia,no nic jezeli to nie choroba to przyczyna moze byc inna...............pozdrawiam

Gość ta spragniona
Ja nie twierdze , że mój mąż niemógł by mnie zdradzić , tylko twierdze , że nie ma kiedy tego zrobić , pracujemy razem , wracamy do domu razem , już wczoraj kupiłam seksowną bielizne , gdy nasza córcia zasnęła to zaczęłam działać , pech chciał , że nagle jego mama zadzwonił i popsuła się atmosfera...;/

Gość gość
oh, god. Czy matka dzwoniła z żałobnymi wieściami? bo jak nie, to nie rozumiem, co mogło zepsuć nastrój. Po rozmowie trzeba rzecz kontynuować!

Gość gość
wszedzie razem?nigdzie nigdy sam sie nie wybiera nawet do fryzjera z nim jezdzisz?

Gość ta spragniona
Nie no wybiera się sam do sklepu czy gdzieś ale no...

Gość gość
ale,wlasnie postaje ale,osaczylas go wszedzie razem,to i pewnie zrywa sie nieraz ze smyczy,skad wiem?ano stad ze kiedys tak zarabialam i mialam panow ktorzy zostawiali zone np.w markecie i pod pretekstem czekania w samochodzie wpadali na kilka doslownie minut,niektorym wystrczalo doslownie i 5,i powiem wam jeszcze jest ich cale mnostwo,potrafia nawet odebrac telefon i zony a tlumaczenia sa naprawde komiczne,ze wyskoczyl obok do sklepu,zaraz bedzie na miejscu bo spotkal znajomego,a teraz pomysl jestes w stanie sprawdzic kazda jego minute? ja nie twierdze ze musi cie zdradzac ale to jeszcze mlody mezczyzna zeby robil to 1 x na 2 miesiace

Gość gość
moze i glupki ale cwane,jak sie ktorys chce zerwac to zrobi to,i to jest wlasnie smieszne

Gość piętaptaszka
a ja mysle że on kocha inna i zwyczajnie nie może ;]

Gość gość
jakby kochal inna,musialby sie z nia spotykac a siedzi w domu,autorka tak osaczyla meza ze kochanka nie wchodzi wedl.mnie w gre,predzej tzw.domowki na telefon,sex w kilka minut i do zonki do domku

Gość gość
ciekawe do jakich wnioskow doszla uatorka?

Gość ta spragniona
W sumie to doszlam do wniosku, że to moja wina, moze miał za malo swobody :/

Gość ta spragniona
Może mój mąż faktycznie kocha inną, coś czuje, że muszę z nim wieczorem szczerze porozmawiac...cóż dzięki za rady :)

Gość gość
co powiesz o skoku w bok ? Jesteś chętna na mojego ptaszka

Gość Lenka444
A może los tak chce zebyscie żyli bez seksu. Dziewcxyno masz cudownego męża dziecko praca co więcej chcieć?

Gość ta spragniona
Dzięki, ale skok w bok nie wypali, nie potrafilabym go zdradzić :) Wiem,że jest cudownym mezem, ale czasem też potrzebuje zbliżenia...