Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko zrobiło awanture w sklepie ale taką naprawdę MEGA HARDKOR

Polecane posty

Gość gość

Już niegdy nie pojde do tego sklepu. Dziecko od wejścia biegała rozwalała wszystko o prostu DZICZ. Jest za ciężka nie daje rady jej już tak nosic a rzucała się na ziemię- ot taki kaprys(chciała wchodzić na zaplecze). Podeszła do kasy, naciskała guziki, potem chciała słodycze, gdy ja pakowałam rzeczy ona uciekała straszyła mnie że wychodzi ze sklepu, a ja jedna reką płace drugą pakuje zakupy do siaty, wolam ją a ona wybiega a tuż przed sklepem ulica. Potem wzielam ja za reke a ona nie chciala wyjsc DARŁA SIE tak na MAKSA tak swidrująco WSZYSCY na nas patrzyli była tak sciekła... tak wsciekła.... szłam tylko z siatami zakupów i wrzeszczaca corka ona na srodku ulicy sie położyła POŁOŻYŁA na ulicy MASSSAKAAA!!!

Gość gość
a będzie tylko gorzej :o

Gość gość
I o klapsa az sie prosilo....

Gość gość
PROSIŁO SIE O KLAPSA wiecie PROSIŁO SIE cała w srodku chodziłam ale wiecie teraz nie wolnop nic nie wolno wiec w srodku klełam boze jak ja klełam a na zewnątrz milutka bo tak trzeba. Wiecie co? WYKAŃCZA MNIE TO! WYKAŃCZA MNIE TO UDAWANIE! ŻE JEST DOBRZE! JAK NIE JEST!

Gość gość
ale trzeba udawać bo N IE WOLNO stosować przemocy fizycznej słownej ani werbalnej! Tak! Nie decydujcie sie na dzieci! Ja sie zdecydowałam i nie powiem że żałuję ale.... NIGDY WIECEJ. Do tych co mnie skrytykują- wspomnicie moje słowa jak bedziecie miec swoje

Gość rybitwa
Wyluzuj i niech mąż zrobi ci rimming - to powinno cię zrelaksować :)

Gość Wielmożny Pan Trynkiewicz
W jakim mieście mieszkasz ? Pomoge ci rozwiazac problem :classic_cool:

Gość gość
co to jest ten rimming? Jezu juz sie chyba starzeje nei nadazam za tymi trendami

Gość gość
oddać takiego debila do adopcji i spokój

Gość gość
3 lata ma ogolnie nei ejest najgorzej ale jak juz jest odpał to nic tego nei powstrzyma to ponad moje sily

Gość a boczek
ja bym zbił bachora ażby furczało

Gość gość
no fajnie zbiłbyś super porada zwłaszcza w sklepie żeby zaraz obroncy ucisnionych wezwali policje

Gość gość
Powiedz mężowi ,żeby ci zrobił to sie dowiesz . Ew. zaproponuj mu scat :D

a w jakich to sklepach kasy fiskalne śa poustawiane na poziomie rak trzylatka ?:D

Gość gość
no bo to taki sklep osiedlowy tak i DOSIĘGA i rusza wszystkiego jest ciekawe kasjerki akurat nie było wszedzie chce sie dostac ale ja juz po rpostu nie wezme dziecka wiecej do ŻĄDNEGO SKLEPU dopoki nie skonczy 5 lat!

słaba prowokacja - zbyt wyraźnie piszesz o problemie :D

Gość gość
rimming to wylizywanie kakaowego oczka. są dwa typy: -na czysto: czyli wszystko wyczyszczone, żel antybakteryjny itd -na dziko: czyli z wylizywaniem skwarek

kasa fiskalna stoi na ladzie :) lada ma przynajmniej metr wysokości :) dopracuj swoje opowiadanie .

Gość gość
pisze wyraznie bo TO PRAWDA gdybym pisala prowokacje tobym napisała że smarowało jogurtem po scianach. Allium chyba nie masz stycznosci z dziecmi - bez urazu - zwlaszcza w sklepach - ale poczytaj rodzice NIENAWIDZĄ zakupów z dziecmi a ta reklama durexa gdzie syn sie drze bo chce płatki myslisz ze to znikad sie wzieło?

Gość gość
jezu no nie znam sie to stało na krawędzi było to to urzadzenie do czytania kart, za tym kasa, corka siegała do tego i naciskala kolorowe guziczki

Gość gość
musisz ukarac dziecko, niech siedzi w pokoju albo czegos mu zabron i za kazdym razem przypominaj za co....to wazne, zeby byc konsekwentnym... ja kieds bylma z corka i tez robila dym, wiec kupilam loda, ktorego w domu rozpakowalam i ostentacyjnie jadlam, ja az zatkalo....potem zaczela wrzeszczec i prosic o loda...wtedy powiedzialam jej, ze niestety byla niegrzeczyn i nie dalam rady kupic jej loda, bo caly czas wrzeszczala...moze nastepnym razem bedzies grzeczyna, akcje powtorzylam 2 razy...

Gość gość
nie musicie mi wierzyć... ale uwierzycie... zapewniam was ze uwierzycie jak zrobicie sobie swoje i wezmiecie do sklepu. Wiem ze sklep nie ejst najlepszy dla dzieci ale czasem nie da sie inaczej

przeciwnie ,aż nadto mam styczność i z dziećmi i kasami a nawet jogurtami :) A już szczególnie z normami UE dla sklepów spożywczych :) i dobrze wiem że żaden trzylatek nie ma nawet szansy dotknąć kasy fiskalnej a co dopiero naciskać klawisze . Bardzo chciałaś wywoła dyskusję o wychowaniu dzieci ale .....przegięłaś ze szczegółami :D

Gość gość
20:08 no widzisz tylko ze ja NIENAWIDZE tego wrzasku nie byłabym w stanie jesc loda słuchać jak wrzeszczy. Zresztą córka i tak nie pozwolila by poczekać aż wrócimy do domu ona chciałaby zaraz po wyjsciu ze sklepu tego loda albo najlepiej jeszcze PRZED KASĄ!

Gość gość
allium wyluzuj chyba dawno ci nikt rimmingu nie robił

i powiem ci nawet z czego zaczerpnęłaś inspirację :) z topiku o rodzinach spędzających czas w GH :)

Gość gość
20:08 no widzisz tylko ze ja NIENAWIDZE tego wrzasku nie byłabym w stanie jesc loda słuchać jak wrzeszczy. Zresztą córka i tak nie pozwolila by poczekać aż wrócimy do domu ona chciałaby zaraz po wyjsciu ze sklepu tego loda albo najlepiej jeszcze PRZED KASĄ! allium nie zalezy mi zebys mi uwierzył/a szczerze mówiąc mam to gdzieś