Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ślub a okres

Polecane posty

Gość gość

W dniu mojego ślubu wypada mi miesiączka a ja mam tak straszne bóle ze z łóżka nie wychodzi. Co mogę zrobić zeby tak nie cierpieć? Zadné leki mi nie pomagają zresztą nie tylko ból a krosty na całej twarzy i zły humor: (

Gość gość
zacznij brać tabletki anty

Gość gość
mam ten sam problem, mam miec okres centralnie w dniu slubu...

Gość gość
jezu mi tez tak wypada:( dwa dni przed dostane bo mam jak w zegarku cykl 28 dniowy tez mysle co tu zrobic nie chce brac tabletek bo mi sie wszystko popieprzy a chce sie starac o dziecko ale nie wyobrazam sobie gonic w bialej sukni co chwile do ubikacji i myslec non stop czy aby czasem mi cos nie przecieka a tu biala suknia koszmar jakis:(

Gość gość
to nocy poślubnej nie będzie i barabara ;)

Gość gość
mi też wypada wtedy okres, ale ja używam plastrów anty :) więc, po prostu w dniu kiedy powinnam odstawić, to nakleję nowy i potrzymam go przez kilka dni :) ostawię po weselu i dostanę okres :) nie ma nic prostszego niż hormony. Jeżeli ich nie bierzecie, to kupcie jedno opakowanie tabletek, albo plastrów na w miesiącu, którym będzie wesele i potrzymajcie je dłużej :) okres przychodzi w 3 dniu po odstawieniu. Macie antykoncepcję i późniejszy okres w jednym :D a w nocy poślubnej bzykacie się do woli bez żadnych obaw :)

Gość Czerwcowa Młoda
Mi też wypada ;) ale poszłam do ginekologa przepisał mi tabletki anty i tak je ustawił zeby tego okresu nie było... Ale to trzeba iść z 4 mieś wcześniej... Ja mam w czerwcu a od marca biorę... Mam ładny wykresik co i jak żeby go nie było... ;)

Gość gość
co Ty za pierdoły dziewczyno w ogóle piszesz, że trzeba 4 miesiące wcześniej? Widać, że w ogóle się nie znasz na tabletkach. Oczywiście, że wystarczy w pierwszy miesiąc! Bierzesz tabletki pierwsze dnia miesiączki i nie ostawiasz ich po 3 tygodniach, tylko bierzesz jeszcze przez kilka dni. Po 3 dniach jest okres od odstawienia.

Ale skoro świecisz wiedzą o pigułkach "gościu" to trzeba była napisać że jeśli autorka nie miała styczności z hormonami to przez pierwsze 3 opakowania może non stop plamić,krwawić .Później to się reguluje.

Gość gość
Niech cię przed slubem zapyli.