Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie gdybam

co zareagowalibyscie gdyby wasz partner czy partnerka powiedzial, ze w waszym

Polecane posty

Gość tak sobie gdybam

gdyby powiedział , ze w waszym przyszłym domu nie będzie telewizora? zakładam, ze na razie mieszkacie oddzielnie

Ja bym się ucieszyła, nie trzeba byłoby codziennie go czyścić. Nie lubię oglądać telewizji, zresztą nie ma co.

Gość łysy gruby Stefan
patologia🖐️

Gość gość
Ucieszyłbym się. Nie mam telewizora w mieszkaniu od kilku lat.

Gość Gagagah
a po co komuś telewizor?

Gość gość
To "fajny" zwiazek,skoro jedna strona stawia drugiej warunki i decyduje za dwoje.Nie moja bajka,pomijajac czy chodzi o Tv,czy lodowke.

Gość tak sobie gdybam
czyli większość z was nie ma telewizora w domu? :) a ja mysłalam, ze każdy Polak musi mieć tv większy niż u sąsiada ;)

Gość gość
gdybysmy mieli tv w domu to nie byłoby nas na kafe :D

Gość Szymuś Szymuś
Bez znaczenia. aby tylko micha była godna

Gość tak sobie gdybam
a czy gośc z 20.40 nie zastanowił się jaki może być powod takiego pomysłu?

Gość gość
Najgorsze ze sam zadecydowal nie pytajac ciebie :(

Gość gość
Stwierdziłabym, że decydować sam może u siebie w domu. A nie w naszym wspólnym. Ale fakt braku telewizora mi nie przeszkadza, bo sama od 5 lat nie mam. Oglądam tylko jak idę do kogoś z wizytą.

Gość tak sobie gdybam
do gościa z 20.47 i tu Cie zaskocze... to był mój pomysł :) a oto moje powody dla których dom bez tv jest lepszy: - będziemy mieli więcej czasu dla siebie (rozmowy, przytulanie) - skorzysta na tym nasze zycie seksualne (nie ma sytuacji ze akurat leci jakiś ciekawy film, który on koniecznie musi obejrzeć, a ja w tym czasie zasypiam z nudow) - będziemy bardziej kretatywni i będziemy mieć więcej pomyslow, jak spedzic wolny czas (a tak, przychodzi się z pracy, rozkłada doope na kanapie i gapi bezmyślnie w tv) - jeśli będziemy mieć dziecko, to poswiecimy mu więcej czasu, przez co będziemy mieli z nim dobry kontakt -aktualnie więcej czasu poswiecimy naszemu psu :) Reasumując, brak tv spaja nasz związek i wzmacnia wiezi rodzinne a przy obecnym chłamie i reklamach, jakie lecą w tv nic nie tracimy

Tyle tylko, że większość polaczków tego nie zrozumie. Cóż, telewizor to jest w większości domów najważniejszy członek rodziny, tylko przy nim je się obiad, spędza święta i różne uroczystości. Tylko on ma coś ,, wartościowego" ' do przekazania. I tak mózg zanika, więzy rodzinne również.

Gość gość
autorko,wszystko pieknie,ale nie kumasz jednej rzeczy-ta decyzja powinna byc wspolna,a nie tylko Twoja.Dyktatorskie zapedy zle wroza na przyszlosc.

Gość gość
Hahaha, u nas też nie ma tv i przez to dużo więcej czasu spędzamy przed kompami - filmy, seriale po kilka odcinków naraz zamiast jednego, gry. Już widzę jak twój facet usiadzie i będzie wymyslal kreatywne sposoby spędzania czasu :D Raczej wyciągnie lapka i cos pooglada. Naiwna jesteś.

Gość tak sobie gdybam
chyba trochę zle zrozumieliście moje pytanie... albo ja je zle sformułowałam... chodziło mi bardziej o to, jak zareagowali byście na taki pomysł mojemu chłopakowi spododobał się, choć przyznam ze nie od razu- dopiero po przedstawieniu argumentow a na kafe Staszku siedze, bo jeszcze nie mieszkamy razem

Gość tak sobie gdybam
komputer jest oczywiście niezbędny- zakupy, ogłoszenia, opłacanie rachunkow, itp. czyli takie bardziej praktyczne rzeczy nie korzystamy z czatów, gier, fejsgłupów a na kafe wchodzę bardzo rzadko, za bardzo się tu "odmóżdżam" i bije stąd taki zawistny jad- zbyt destrukcyjny, żeby przebywać tu regularnie

Gość tak sobie gdybam
co wy z tym zabranianiem? to nie jest dziecko, ze mam mu czegos zabraniać... naturalnie ze będziemy ogladac filmy ale tylko takie, które sami wybierzemy a nie jakąś szmirę przeplataną reklamami czy 50-tą edycje tanca z idiotami...

Gość gość
Weź idź ululaj tą swoja lekomankę, bo przynudzasz- stachu

Gość gość
My teź nie mamy telewizora i się nie snobujemy. Też mi spajacz więzi, jak jesteś w do rym związku to chcesz spędzać czas z drugą osobą bo ją kochasz a nie daltego, że nie mam telewizora :/

Gdyby powiedzial 'w naszym domu nie bedzie telewizora', to bym wysmiala, ale ja sie nie wiaze z facetami, ktorzy maja zapedy dyktatorskie. Natomiast gdyby powiedzial, ze nie chce miec w domu telewizji, ucieszylabym sie, bo mam podobne poglady. Teoretycznie, bo w rzeczywistosci mieszkamy razem i mamy telewizor, ale nie mamy telewizji, ogladamy dvd i czasem cos przez internet.