Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu uciekacie do pracy i zostawiacie malutkie dzieci

Polecane posty

Gość gość
facet ktory malo zarabia, nie jest w stanie utrzymac rodziny na wlasciwym poziomie - nieudacznik kobieta, ktora malo zarabia, nie jest w stanie utrzymac rodziny na wlasciwym poziomie - krolowa bedaca pania w "swoim" domu nie widzicie, jak bardzo sie usprawiedliwiacie leniwe krowy i jak pasuje wam ta stereotypowa rola matki polki?

Gość gość
A nie przyszlo wam do glowy, ze wasze dzieci tez moga byc dumne z waszej pracy? Calkiem niedawno moj szescioletni syn chwalil sie kolegom na placu zabaw, ze 'moja mama opiekuje sie chorymi ludzmi, jak ich cos boli' i az promienial z zadowolenia. Nigdy wczesniej nie czulam takiej satysfakcji :)

Gość gość
juz się nie chwal na wszystkich topikach,że syn jest z ciebie dumny bo to nudne . Praca jak praca nie ty byś to robiła to inna Pani .

Gość gość
Nie na wszystkich, tylko na dwoch, to nie tak trudno policzyc, nawet jak sie nie pracuje :) I pewnie jest nawet niejedna pani, ktora wykonuje taka prace, ale moj syn jest dumny ze mnie i to mnie cieszy.

Gość gość
kobieto____wiekszośc tu ledwo zawodówke skończyła i zliczyć do 10 porządnie nie potrafi. Dla nich nie do pojęcia jest że dziecko może być dumne z matki. u nich matki z prababci -babci była kurami domowymi na usługach pana i władcy.

Gość gość
Po zawodowce tez mozna miec ciekawa i kreatywna prace: fryzjer, cukiernik. Dla mnie wyksztalcenie nie jest jakims wyznacznikiem, dzisiaj kazdy moze miec magistra. Wazne, zeby robic w zyciu to, co sie lubi. Niestety, nie kazdy ma ten luksus.

Gość gość
Wiekszy szacunek mam dla hydraulika, kominiarza, piekarza niż baby nieprzyjemnej pracujacej w zus-ie i Us