Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola999

czy dobre wymiary? duzy tylek;p

Polecane posty

Gość karola999

siemka. mam pytanie co myslicie o takich wymiaach. mam 173 cm wzrostu waze 65 kg biutst 75 b talia 65 cm pupa 100 udo w najgrubszym miesjcu 57 cm lydka 35. co o tym myslice ? mam dosyc szczupla talie, ogolnie wystaja mi koszci tak od pasa w gore natomiast pupe i uda mam dosyc masywna...prosze o szczere komentarze

Gość gość
biust masz bardzo mały talia fajna

Gość karola999
kazdy mi mowi ze mam bardzo male piersii ale naprawde bardzo je lubie. wczesniej bylam grubsza i mialam wikesze piersi ale wole swoje male Be:D

Gość gość
ja mam 100/70/100 dobre?

Gość karola999
no chyba nawet bardzo dobrze;p 100 w biuscie to duzo fajnie musisz wygladac:) (jezeli mowisz prawde oczywiscie)

Gość gość
nie jest dobrze od pasa w dół, fajnie by bylo gdybys pocvwiczyla na biodra i nogi

Gość gość
no cycki zawsze mialam duze, czasem to moja zmora, bo jak przytyje kilka kg, to masakraaa z cyckami

Gość karola999
noo max 85 to chyba tylko o 12-latki....

Gość gość
tylko cwiczenia wyszczuplajace biodra i nogi , zadnej diety odchudzajacej!

Gość gość
100 w tyłku to ja mam po dwójce dzieci i mowia mi że się rozstyłam i muszę schudnąć

Gość karola999
cwicze caly czas tzn robie brzuszki przysiady i pompki. zawsze mialam bardzo masywane uda i łydki. przed cwiczeniami i dieta w najgrubszym miesjcu mialam 65 cm w udzie a w lydce 40. w talii natomiast 74cm. ale naszczescie wzielam sie za siebie wygladalam jak potwor chociaz chyba mialam jakies zacmienie mózgu bo wydawalo mi sie ze nie jest zle.....

Gość gość
no wlasnie czasem ma sie taka budowe i niestety nie idzie wiecej sie 'zwezic' jak cwiczycz i masz miesnie to pewnie smuklo wygladasz ja jak pokazalam na forum swoje zdjecie, to nie chcieli mi uwierzyc, ze tak wyglada tylek osoby, ktora wazy 62kg przy wzroscie 164, a ja poprostu bardzo duzo cwiczylam, praktycznie caly dzien w ruchu i mialam miesnie, a nie tluszcz fajnie, ze masz kobieca figure, wciecie w talii i wieksza pupke:)

Gość karola999
tzn pupe mierze tak gdzies w polowei posladkow.... 100 cm to duzo wiem dlatego tez cwicze. tak wogole musisz bardzo dobze wygladac jak po 2 dzieci masz 100 w dupci. ja ogolnie jestem taka duza mam grube kosci wielkie dlonie stopy tez mam duze tzn rozmiar 39 . ale taka ciezka zawsze bylam bo 2 lata temu wazylam jeszcze 80 kg. teraz 65 chcialabym tak jeszcze 2 kg ale zobaczymy jak to bd:)

Gość karola999
nigdy nie bd miala szczuplych ud wiec tylko chce je ujedrnic, brzuch zaczyna mi sie rzezbic wiec ok:) idzie wiosna wec bd biegac:)

Gość prawictwo pospolite128
raczej wymiary fatalne..57 cm w udach to zdecydowanie za dużo.. dobre wymiary to 88-65-93 i 51 cm w udzie