Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek płciowy podczas seksu?

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z was zaszłą w ciążę podczas okresu? Dziś jest 5 dzień mojej miesiączki. Końcówki okresu zawsze mam skąpe wrecz czasami przez kilka godzin nie mam krwawienia. Z moim partnerem od słowa do czynu... stało się. Uprawialiśmy stosunek bez zabezpieczenia, ale nie spuścił się we mnie. Nie wiem jak obliczyć swoje dni nie płodne skoro różnie bywa z tym moim okresem czyli cykle od 29-34dni. Jak wy sobie radzicie z tym?

Gość gość
Okurde miało być podczas okresu a nie seksu... poprawiam temat...

Gość gość
k***a mac nastepna...na cholere sie kochacie bez zabezpieczenia? wtedy bylby spokoj.

Gość gość
małe szanse na ciążę

Gość gość
To jest p********ie

Gość gość
to nie jest tak że do puki krew się leje to jesteś zabezpieczona. jakkolwiek pierwszy dzień miesiączki może być bezpieczny ale kolejne już nie muszą. a jak my sobie z tym radzimy? po prostu nie wyliczamy tylko obserwujemy. Można obserwować śluz, temperaturę, szyjkę macicy, zapisywać i na podstawie tego bardzo dobrze określać dni płodne. Tyle że najpierw lepiej jest opanować teorię zanim się zacznie w praktyce, znaczy się poobserwować swoje cykle przez kilka miesięcy, zabezpieczać się w tym czasie gumką.

Gość gość
Dni płodne możesz tez wyznaczyć sobie testerem na ślinę np Afrodytą, jeśli interpretacja temperatury, śluzu będzie Ci sprawiała trudności.

Gość gość
stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowystosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu podczas seksu stosunek płciowy podczas seksu