Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasza cipka tez śmierdzi?

Polecane posty

Gość gość

Moja cipka ma nieprzyjemny zapach , nawet gdy ją umyję żelem antybakteryjnym to i tak czuję lekki zapach...Pod koniec dnia jest on naprawdę nieprzyjemny.Zastanawiam się czy to może być spowodowane jakąś bakterią bądź grzybicą :\ Nigdy nie byłam u ginekologa bo się boję.Mam dopiero 18 lat.Nie uprawiałam stosunku.Staram się dbać o higienę.Upławy miałam dawno temu ale teraz już dawno ich nie widziałam.

Gość gość
czy jest to zapach ryby?

Gość gość
i to nie jest żadna prowokacja ostatnio widziałam że ta z top model chwaliła się że jej nie śmierdzi.Wiem że to obleśne o tym mówić ale ja naprawdę czuję dyskomfort a wstydzę się nawet iść z tym do ginekologa bo co on o mnie pomyśli.A jest to dla mnie krępujące zwłaszcza gdy znajdę chłopaka a on będzie chciał zrobić minetkę i co ja wtedy zrobię.Jeśli on poczuje i się zrazi do mnie całkowicie.Doradźcie coś i powiedzcie jak to jest u was.Czy miałyście kiedyś podobnie.

Gość gość
ja tez tak mam

Gość gość
a co znaczy ten zapacg rybi?

Gość gość
blee ,juz mi opadł

Gość gość
Tak jest to coś podobnego aczkolwiek nie jest tak mocny jak kiedyś ten zapach.Staram się podmywać może powinnam jeszcze częściej.A może jakieś chusteczki nawilżające bo wiadomo przez długi czas to poci się no i nie wiem.Właśnie się bałam że może jakaś grzybica ale nic mnie nie swędzi przecież.A faceci może się wypowiedzą czy też czują jakiś zapach swojego penisa niekoniecznie przyjemny?;(

Gość gość
idz do rybnego to sie dowiesz :-D wybierz sie kochana do gina, juz czas, nawet bez powodu, tak kontrolnie. i nix nie pomysli sobie, niejedno widzial. bez zmatrwien;-)

Gość gość
idź ją zbadaj ,pezda to twój skarb

Gość gość
może pomyśleć że jestem jakąś brudaską skoro coś tam zalatuje ;(

Gość gość
mozna się uprzedzić do kobiet po spotkaniu z taką smierdziuszką

Gość gość
Ogólnie to ja strasznie nie lubię lekarzy nawet tych pierwszego kontaktu i leczę się na własną rękę.Do gina boję się tym bardziej , czuję wstyd raz że trzeba się rozebrać.Dwa z jednej strony chyba nie każą golić miejsc intymnych bo włosy to naturalne zabezpieczenie przed infekcjami z drugiej głupio tak w 21 wieku iść zarośniętą.Poza tym mam problemy z tym żeby się ładnie wygolić i dokładnie.Dlatego robię to z grubsza.W dodatku nieraz robią mi się podrażnienia przez to (zapalenie mieszka włosowego) albo włoski wrastają i niefajnie to wygląda.Do faceta się wstydzę do kobiety boję że mnie zakrzyczy że tak późno przyszłam i słyszałam że są one niedelikatne (kobiety gin).I boję się badania.Czytałam że wkładają tam palec.Ale chyba dziewicę badają toche inaczej ale nie jestem przekonana czy tak na pewno żeby nigdzie mi nic nie wkładali :( bo ja stamtąd ucieknę.

Gość gość
ostatnie co obchodzi lekarza to czy jesteś równo ogolona:P

Gość gość
Dlatego mam świadomość i chciałabym żeby jeśli coś jest nie tak to to jak najszybciej wyleczyć dla siebie i dla przyszłego partnera.A z drugiej wstyd i strach który mnie paraliżuje przed tym aby się zapisać na wizytę;(

Ja tam facet jestem i może się nie znam , ale jak masz podejżenie grzybicy to w aptece maść clotrimazolum można kupić , tanie to ok 5zł , przeciwgrzybiczna

Gość gość
cipka ci gnije

Gość gość
a tobie gnije mózg o ile go kiedykolwiek miałeś.

Gość gość
może na początek kup sobie Clotrimazolum :)

Gość gość
dzięki za nazwę maści poczytam jeszcze jakie mniej więcej objawy i o tej maści też poczytam i pewnie wypróbuję.Gin ostateczność;( Będzie widać jeśli coś da to będzie wiadomo a jak nie no to znaczy że coś innego.

Gość gość
clotrimazolum to dobra masc. pomaga. kup se. serio.

Gość gość
nie boj sie tak tej wizyty u gina. Ja chodze do babki i jest w porzadku. Nie wiem skad ci sie uslyszalo ze babki ginki krzycza? Po prostu idz do kobiety i tyle, nie boj sie i badz pewna siebie. czemu ktos mialy na ciebie krzyczec?

Gość gość
tylko jak tu spojrzeć ekspedientce w oczy i przy ludziach taką maść ;( chociaż po nazwie nie każdy musi kojarzyć ale i tak wstyd kupić jak cholera

Gość gość
ale farmaceutka będzie :( Boże dlaczego nie ma aptek samoobsługowych.Nie no głupie pytanie wiadomo lekomani i ktoś by mógl sobie zrobić krzywdę ale przynajmniej na te podstawowe.Maści tam specjalnie nie przedawkuje.

Gość gość
farmaceuta codziennie wydaje dziesiątki leków na grzybice, hemoroidy i inne cuda i jej to nie rusza:P

Gość gość
nie no kupie w aptece przez internet próbowałam kiedyś kupić coś z biżuterii zapłacone przelewem to trafiłam na oszustkę ledwo udało się odzyskać po ponad miesiacu kase.