Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciu_

sex tak dla sportu

Polecane posty

Gość gosciu_

wiem, ze raczej za darmo nie moge za bardzo liczyc na sex z kobieta (ze wzgledu na moje male "gabaryty" i nieszczegolna urode), wiec pytanie jest takie: czy ktoras z was robi to tak dla sportu ? tak by po prostu zaliczyc kogos, kto nie do konca jest w twoim typie ?

Gość gość
Ja tez szukam tak dla sportu a moze kochanki?

Jak swiat dlugi i szedroki,kazdy chociaz raz mial sex dla sportu......a potem poznaje sie ta jedyna/jedynego. ;) Bedzie dobrze i powodzenia.

Gość gość
Dziekuje za slowa otuchy a moze Ty jestes chetna? I'm weiting on you!

Gość gość
Ja 40 I tez mam zone dzieci I psy a ty ile I skad?

Gość gość
I'm sill waiting for you!

Gość gosciu_
a juz mialem nadzieje, ze ktoras z Was bedzie zainteresowana :P

Gość gość
U nas był lecz dla większego podniecania nas obojga z mężem.U nas mąż też zaproponował trójkąt lecz z obcym facetem którego ja wybrałam.Seks wygladał tak że mąż mnie trzymał rozebrany między nogami jak bym była u ginekologa.Facet mi włożył ja zaczęłam jęczeć z rozkoszy mężowi staną i zaczał pulsować członak na moich plecach. Miałam szybko orgazm lecz on mnie posówał dość długo.Gdy skończył chwycił mnie jak mąż w tej samej pozycji a mąż mnie zaczał kochać lecz nie miałam orgazmu.Po godzinie powtórka mąż mnie trzymał i znów mu pulsowal członek na moich plecach.Nie mialam tak szybko orgazmu gdy skończył to facet mnie trzymał jemu nigdy nie stał nie czułam jego twardego członka na plecach. Mąż mnie kochał wtedy miałam orgazm i skończyłam mężowi lodzikiem i miał drugi wytrysk do ust.Obcemu nie brałam do ust ze względu na zakażenie.Po tym wspaniałym seksie czulam sie wspaniale troszkę mnie dupcia bolała.Mamy zamiar powtórzyć ten trojkat lecz nigdy bez męża bo jestem lojalna a taki jest warunek meża ża mnie trzyma a mnie się podoba gdy on mnie trzyma.

Gość gość
ja, nie widząc przyszłości na stały związek, a brakowało mi seksu w celach zdrowotnych, zaproponowałem seks niezobowiązujący tzw. sportowy; było fajnie, ale dziewczyna tak się zaangażowała, że podczas kulturalnego rozstawania po rocznej uciesze walnęła mnie w mordę, a ja tylko podwinąłem ogon bo to było było poniekąd słuszne.Często wspominam tamte chwile dobrego seksu.No cóż, często los płata figle wg jakiegoś prawa: to co Ty byś chciał/ła Ciebie nie chce, to co Ciebie chce Ty nie chcesz i wreszcie trafiasz na coś "pośredniego"i wychodzisz zamąż/żenisz się z rozsądku i po wielu latach "usychasz" nie zaznając dreszczu miłosnych emocji. Rada: najpierw dobrze się poznać: w tańcu, bo deptanie po stopach dyskwalifikuje partnera, na basenie by ocenić ponętność ciała, w towarzystwie przy gitarze i śpiewie, w łóżku czy czasem kandydat nie cierpi na oziębłość, dopiero po spełnieniu warunków pomyśleć o stałym związku.No, dobrze byłoby sprawdzić też "papiery" dot. wykształcenia, pracy i jakiegoś dachu nad głową, bo bez tego sama miłość często nie wystarcza. W przeciwnym razie można se lub komuś zmarnować życie. A już czystym debilizmem jest pobierać się by mieć za darmo, łatwo dostępne " łóżko", które szarzeje po kilku miesiącach, a na czym później cierpią niewinne dzieci.

Gość gość
wiem, ze raczej za darmo nie moge za bardzo liczyc na sex z kobieta (ze wzgledu na moje male "gabaryty" i nieszczegolna urode), wiec pytanie jest takie: czy ktoras z was robi to tak dla sportu ? tak by po prostu zaliczyc kogos, kto nie do konca jest w twoim typie ? CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC Na takie poniżanie się i dawać d**y/c***a by tylko "zaliczyć" zdolni są tylko debile/lki!!! To już lepiej gumowa cipka lub dildo i efekt będzie taki sam, tyle, że bez wstydu i żenady.

Gość gość
chłopie idziesz do burdelu, płacisz i masz bzykanko bez łaski i poniżania się.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem młodą fajną laseczką, która często sama zostaje w domu - mam na imię Maja tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://seks-telefon.eu/ jestem na samej górze:) Poznajmy się. Chciałabym posłuchać jak osiągasz orgazm a ja również będę się przy Tobie masturbować przez telefon.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ilonka, moją fotkę znajdziesz na http://ero.co.pl/ jestem nimfomanką bez żadnych zachamowań. chciałabym poznać kogoś na weekendowe przygody:)