Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci lecą na wieszaki ?

Polecane posty

Gość gość
Umówmy się - mały tyłek=tyłek nie odstający dla was, nie? Ale szerokie biodra nie zawsze świadczą o tym że pupa jest wypukła... Więc lepiej by bylo określać 'brak tyłka' albo 'płaski tyłek', a nie..

Gość gość
Sorry, ale z tych, które wkleiłaś to większość nazwałbym wieszakami. Jedynie te dwie ostatnie mają fajne, kobiece biodra i uda.

Gość gość
.http://i.iplsc.com/panie-o-figurze-klepsydry-beda-doskonale-wygladac-niemal-w-k/00010Y06TRCE1VD6-C116-F4.jpg czyli te też ci się podobają? Oj, chłopcy, nie wiecie sami co lubicie, wklej więc swoje typy :P mam wrażenie, że sami nie wiecie o co wam chodzi, a potem na ulicy i tak się obejrzyjcie za takimi. Ja akurat mam wyluzowanych kolegów i szczerze mi powiedzieli co im się podoba no ale fakt, jakiś tam odsetek ma odrębny gust :)

Gość gość
Tzn. miałem na myśli jedynie post z 23:24.

Gość gość
Najlepsza to ta w tym białym stroju.

Gość gość
fakt, tylko wyretuszowana do bolu. Modelkom nawet uda pogrubiaja do zdjęć dlatego te z reklam bielizny wygladaja na talie 50, uda krągłe ale wąskie biodra i piersi C :P

Gość gość
Kobiece to nie znaczy grube, kobiece w sensie, że dość spore w porównaniu do takiej szczuplutkiej talii i ogólnie sylwetki. Poza tym lordoza u kobiet to bardzo seksowna rzecz.

Gość gość
pewnie ze leca

Gość gość
Jezu rzeciez one wszystkie maja nogi jak słomiane patyczki.. Zero mięsni I ksztaltu, ot taki trzcinki.. I to maja byc te nogi do samej szyi ????? I ta przerwa miedzy udami , cegłe mozna by wsadzic, jak jakis trojkat co po obu koncach doczepione ma dwa kije.. Ta w bialym stroju to znow niedlugo kości miednicy przebija jej skóre..obrzydliwe ! Wystajace obojczyki, kazde zebro mozna policzyc.. To ma byc kobieta ? Moze dziewczynka przed okresem dojrzewania.. Lopezka, czy M. Belucci to sa ksztalty KOBIETY , nie zasuszonych dziewczynek! Ale kazdy znajdzie cos dla siebie :P

Gość gość
akurat wystające kości miednicy są sexy :classic_cool:

Gość gość
jesteś dziewczyna czy facetem? :P

Gość gość
Widziałam kiedyś tematy o tym i lekko wystające kości biodrowe nawet się facetom podobają.

Gość gość
No to ja mam takie wystajace kości biodrowe ;p moja mama kiedys mi mowiła że nie znajdę faceta z takim wychudzeniem

Gość gość
ja się nie słucham matki, bo mi się takie cos podoba i nie potrzebuje opinii :P

Gość gość
:)

Gość gość
Jedna wielka ściema ! ... 99 % wpisów jest autorstwa zakompleksionych dziewczyn przy kośc***ełnych kompleksów. Nikt mi nie wmówi, że facet woli kobietę z celulitem, niż wspaniałą szczupluteńką laseczkę. Dziewczyny pogódźcie się, że wasze krągłości, to niestety trzęsące się galaretowaty brzuch i celulit na udach, a już totalną żenadą jest laska o grubych udach w leginsach .. dosłownie można puścić pawia, a niestety większość tłuściochów ubiera leginsy. Jakby tego było mało amatorek pontonu i biodrówek nie brakuje nadal. TO JEST OBRZYDLIWE !!!!!!! Obleśne tłuste brzuchy wylewające się z krótkich koszulek za pępek. No ale dziewczyny pocieszajcie się dalej. Jestem facetem i naprawdę mało znam dewiantów lubujących się w grubych trzęsących się galaretach. Zapewniam was, że większosć facetów wybierze tzw, wieszaka, niż spaślaka.

Gość gość
Sexy to sa dołeczki na koncu kregosłupa :) Kosci powleczone skora nie sa sexy .. dla mnie :) Kobieta musi miec figure klepsydry, brak tali I bioder to asexualnośc, taki facet:P Tylko to nie ma byc klepsydra na naciągnietym szkielecie z piegami :)_ I nie mówcie mi ze wolicie A w push-upie zamiast C w balconette :P

Gość gość
11.03.14 to daj swoje ideały. Te z postu 11.03.14 (druga strona) podobają Ci się ;)?

Gość gość
po pierwsze zaloguj się wieszaku po drugie - nawet te wychudzone mają cellulit i rozstępy po trzecie - faceci wolą już zbyt krągłą niż wychudzoną i kościstą

Gość gość
dołeczki też mam, takie dwa na dole plecow 2w1 jestem :P

Gość gość
A mój mąz ma w du/pie czy ja mam celulit czy nie :) Nie jest dzieckiem tylko mężczyzna . I wie , ze najbardziej sexy u obu płci jest .. mózg moi drodzy:P Jeko braku nie zastapi najbardziej boskie ciało :P

Gość gość
Cóz.. skoro nie posiadasz , co własnie udowodniłes , tego najbardziej sexy organu.. to cóz wybacz, ale nie ma czego zalowac :)

Gość gość
raczej jeden zakompleksiony, płaski szkieletor próbuje wmówić że faceci wolą szkielety :D a prawda jest inna, co widać na tym i w dziesiątkach tego typu tematów. kształtna i zgrabna zawsze będzie miała przewagę nad plaskodoopą i bezcycną :D