Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci lecą na wieszaki ?

Polecane posty

Gość gość
Tutaj musze obronic dziewczyne bo faktycznie nawet szczuplutkie cellulit miewaja. Takie zarcie i czesto siedzacy tryb zycia. We wszedobylski retusz fot nie macie co wierzyc. Nawet ostatnio fote szczuplutkiej ze sporym cellulitem widzialam ale to wam potm wrzuce

Gość gość
Nie, nie lecą. Lubią szczupłe lub średnie z kształtami. Jestem ekspertem.

Gość gość
I to jest właśnie zawsze jedyny argument tych wszystkich wychudzonych szkap - wyzywanie nie-wieszaków od loch, "prosiaczków itd. Hahaha to że jakaś nie jest wieszakiem to znaczy że od razu musi być u progu nadwagi? :D Istnieje jeszcze dużo miejsca pomiędzy wieszakiem a nadwagą i grubością i właśnie na kobiety w tym przedziale najbardziej lecą faceci :) Nicole S. czy Belluci nie są przecież żadnymi lochami. Możesz się pluć a i tak faktów nie zmienisz.

Gość Andre11
Tylko homosie lecą na kościste wieszaki, taka jest prawda. Dla prawdziwego faceta atrakcyjna kobieta to taka, która ma kobiece kształty i na której jest na czym oko zawiesić...

Gość Andre11
@staszek spod monopolowego, akurat jestem szczupłym facetem dewiancie, który lubi kobiety o kobiecych kształtach, a nie tłuściochów ani tym bardziej anorektyczne szkapy, na które żaden prawdziwy facet by nie spojrzał. No chyba, że jakiś męski odpad bez gustu... Ciebie chyba muszą za to jarać kanciaste kształy oraz odłgłos skrzypiących kości pod tobą, podczas dymania takiego wieszakowego pr*******.Wypada tylko współczuć...Ale w myśl zasady - każda potwora znajdzie swego amatora...

Gość Andre11
@staszek spod monopolowego, akurat jestem szczupłym facetem dewiancie, który lubi kobiety o kobiecych kształtach, a nie tłuściochów ani tym bardziej anorektyczne szkapy, na które żaden prawdziwy facet by nie spojrzał. No chyba, że jakiś męski odpad bez gustu... Ciebie chyba muszą za to jarać kanciaste kształy oraz odłgłos skrzypiących kości pod tobą, podczas dymania takiego wieszakowego pr*******.Wypada tylko współczuć...Ale w myśl zasady - każda potwora znajdzie swego amatora...

Gość Andre11
"one nie skrzypia, widać żeś prawiczek, albo pewnie kobieta grubas ha ha" Jak sobie wcześniej kanciastą doopę naoliwią, to może wtedy nie słychać jak skrzypią, ale i tak prawdziwemu facetowi byłoby żal dotykać takie kanciaste coś, panie "ekspercie" od wieszaków za dychę...

Gość Andre11
To że sam lubisz sobie trzepać, gapiąc się na zdjęcie jakiejś kostuchy, nie oznacza, że każdy tak robi, gimbusie...Zdajesz sobie sprawe, że można się od tego uzależnić? I wtedy już na zawsze możesz pozostać prawiczkiem...

Gość Andre11
Jak ci najpierw wyrośnie jakiś zarost na twarzy, to wtedy będziesz mógł dyskutować z dorosłymi na tematy damsko-męskie gimbusie, bo na razie twój język i styl wypowiedzi pasuje do kogoś, kto nie ma zielonogo pojęcia kobietach, ani tym bardziej o seksie...

Gość gość
Nie. Żadna skrajność nie jest dobra, ani chuda ani przesadnie otyła.

Gość Andre11
Zaczynasz być nudny i meczący, dzieciaku. Idź sobie lepiej zwalić gruchę przed zdjęciem tej twojej zasuszonej Kelly, skoro tak bardzo jarają cię kostuchy, dewiancie. Nie zamierzam już dłużej dyskutować z kimś, kto nie ma żadnych argumentów, za to poziom intelektualny godny buraka. Adios gimbusie... Tylko nie przesadzaj z tym trzepaniem, bo podobno od nadmiaru rękoczynu można oślepnąć...

Gość Andre11
No tak, takim burakom jak ty, tylko d***** pozostają, bo żadna prawdziwa kobieta nawet by na ciebie nie spojrzała...Ja przynajmniej nie muszę za to płacić, bo mam dziewczynę, szczupłą, ale o prawdziwie kobiecych kaształch, na których można przyjemnie zawiesić oko. Natomiast zakompleksionym onanistom pozostaje jedynie rękodzieło albo tanie d*******.Żałosne...Finito

Gość Andre11
Nie ośmieszaj się jeszcze bardziej, dzieciaku. To są tłumaczenia typowe dla prawika-on@aninsty, który lubi się przechwalać wyczynami istniejącymi tylko w jego wyobraźni...Lepiej zrób sobie dobrze i idź już spać, bo już późno i jutro do szkoły zaśpisz...

Gość gość
akurat jestem szczupłym facetem dewiancie, który lubi kobiety o kobiecych kształtach, a nie tłuściochów ani tym bardziej anorektyczne szkapy, na które żaden prawdziwy facet by nie spojrzał. No chyba, że jakiś męski odpad bez gustu... / widac ze to kobieta pisze :D

Gość _Laurowy_Liść_
Ja nie jestem wieszakiem nosze rozmiar 38 i nie mam problemu z facetami. Radze zmienić podejście, bo sama się nakręcasz. Zresztą chudość czy nie chudość, nie gwarantuje powodzenia u płci przeciwnej. Znam wiele szczupłych dziewczyn, co nie mają nikogo i wiele puszystych w związkach.