Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa raporty dobowe

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, wydrukowałam raport dobowy ale nie zauważyłam wcześniej, że druga rolka jest źle włożona i nie mam kopii. Więc przełożyłam rolkę i żeby była kopia to O ZGROZO wydrukowałam drugi raz raport dobowy. I teraz mam dwa z tego samego dnia..Oczywiście nie są to te same raporty. Czy za to grozi jakaś kara?? I czy można w ogóle wydrukować kilka w ten sam dzień? Proszę o odpowiedź bo nie wiem jak o tym powiedzieć szefowej....

Gość gość
Raportow se mozesz drukowac ile chcesz byle kasa sie zgadzala.

Gość gość
Czyli nie trzeba tego zgłaszać do US? Wystarczy, że wszystkie raporty dobowe (nawet te w ilości kilku sztuk na dobę) będą dostarczone przełożonemu? A co z niezapisanymi na rolce kopiującej sprzedanymi towarami? Mam je nabić jeszcze raz? Stan kasy nie będzie się zgadzał ale jeśli będzie trzeba to dołożę do tego bo nie ma tu mowy o dużych kwotach....

Gość gość
Pamietam ze ile mialem na rolce tyle kasy musialem oddac szefowej, a jak sie z raportem pomylilem to se wydrukowalem nowy bez pomylki i bylo cacy. To bylo 5 lat temu . Niech ci ktos powie jak to teraz ,ja juz niebardzo pamietam.

Gość gość
Ok. W każdym razie dzięki. Zobaczymy, co mi szefowa powie. Mam tylko nadzieje, że nie jest to jakiś problem. I wydaje mi się, że każde zajście z kasą fiskalną można wyjaśnić. Bo takie sytuacje się przecież zdarzają... Najbardziej obawiam się ewentualnym konsekwencji ze strony US. No ale tak czy siak- stało się. Skoro mówisz, że można kilka raportów na dobę to uff... Pozdrawiam Chyba, że ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w takiej sytuacji? I może wie jak postąpić albo czym to "grozi"...