Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała picia

W ktorym miesiacu ciazy na waszym brzuchu w czasie ciazy pojawily sie rozstepy

Polecane posty

Gość gość
Ja się smarowałam przez całą ciążę. Cieszyłam się że nie pojawiają się rozstępy... do 6 czy 7 miesiąca. Któregoś wieczora stwierdziłam że skóra mi się dziwnie błyszczy nad pępkiem. Przyjrzałam się bliżej a tam rozstępy tylko że nie widziałam ich od razu bo nie pojawiły się czerwone tylko od razu srebrne. W trzecim trymestrze leżałam na kanapie i mąż mi powiedział że pod brzuchem popękała mi skóra. Brzuch miałam już duży więc gdzie ja tam widziałam co mam pod brzuchem. Musiałam się nieźle nakombinować przed lustrem żeby tą część ciała obejrzeć. Patrzę a tam cała siatka rozstępów.

Gość gość
W żadnym.

Gość gość
Smarowalam brzuch przez całą ciążę kremem sexy mama, nie mam rozstepow na nim, niestety tyłek i uda olalam i mam na nich pełno czerwonych kresek.

Gość Paula_1980
Ja nie mam ani jednego, ale smarowałam brzuch, uda, pośladki od samego początku, a potem jeszcze jakiś miesiąc-dwa po porodzie. U mnie w ruch poszły kosmetyki Mustela przeciw rozstępom, krem do biustu oraz krem po porodzie. Ja jestem bardzo zadowolona, bo śladu nie ma, że byłam w ciąży, ale fakt, że kilka opakowań zużyłam:)