Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała picia

W ktorym miesiacu ciazy na waszym brzuchu w czasie ciazy pojawily sie rozstepy

Polecane posty

Gość mała picia

Jak w temacie jak to bylo u was dziewczyny, w ktorym miesiacu na waszych brzuchach pojawily sie rozstepy?pod koniec czy wcześniej?ja jestem w polowie 6 mca i nie mam jeszcze a skłonnosci mam spore do tego typu rzeczy:( Smaruje sie oliwkami i innymi kosmetykami ale nie wiem czy to w czymś pomoże...jak to było u was?

Gość mała picia
przepraszam za błąd w temacie, 2 razy to samo napisalam :o

Gość gość
Ja nie mam wcale, a jestem dzień po terminie porodu :-)

Gość gość
u mnie dopiero po porodzie jakiś tydzień.

Gość gość
w zadnym :)

Gość gość
u mnie 3 tygodnie przed porodem

Gość gość
Jakos po 35tyg i z kazdym dniem juz gorzej..jestem juz po terminie a rozstepow masa.. dodam ze tez smarowalam brzuch oliwkami i innymi cudami

Gość wiosennamama25
Mi wyszły na brzuchu i udach po wewnętrznej stronie jakoś 2 tyg terminem porodu. Uzywałam 3 razy dziennie oliwek dla dziecki, bio oil nic to nie dało, dopiero palmers mi pomogł. Zmniejszył je ale i tak są. Teraz idzie lato nie wiem jak to będzie;/

Gość gość
Jakoś w 7-8 miesiącu się pojawiły, teraz jestem 9 miesięcy po porodzie, i mam brzuch płaski, gładki a rozstępów niemal nie widać ;)

Gość gość
Mi kilka wylazlo jakis tydzien dwa po porodzie, a juz sie cieszylam ze mam ladny gladki brzuszek:-)

Pojawily sie w 36 tygodniu, a wczesniej ani jednego. Oczywiscie smarowalam sie specyfikami anty rozstepowymi ale jak widac, tak naprawde to geny. Urodzilam na koniec stycznia, do dzisiaj walcze aby zbladly i zmniejszyly się.

Gość gość
Mi brzuch po prostu popękał na moich oczach 2 tyg. przed porodem. Wczesniej smarowałam, żadnego rozstępu a tu nagle czuje pieczenie, swędzenie a skóra się rozchodzi- masakra. Na szczeście mam za sobą plastyke powłok brzusznych i jest miodzio ;)

Gość gość
ja w ogóle nie miałam rozstępów w ciąży, kompletnie nigdzie. Urodziłam dziecko w wieku 38 lat, w ciąży smarowałam ciało balsamem dla dzieci johnsona bo skóra bardzo mnie swędziała. To chyba zależy od tego czy ktoś ma skłonności czy nie, ja chyba raczej nie mam, bo wiele razy chudłam , potem przybierałam na wadze i nic :)

Gość gość
nie ma zadnego rozstepa na brzuchu

Gość gość
ja całą ciążę nic nie miałam, smarowałam brzuch od początku oliwką i balsamem przeciw rozstępom. I co? Wyskoczyły mi wokół pępka w 40 tyg :/

Gość gość
Pojawilo sie kilka rozstepow na dole brzucha doslownie pod lina bielizny dopiero miesiac po porodzie

Gość gość
Mi wcale, ani w trakcie ciąży ani po. Ale wcześniej urodziłam, bardzo mało przytyłam, no i brzuszek bardzo mały.

Gość gość
3 tygodnie przed porodem wylazły france, czyli w 35 tc :( Teraz jestem w 7 miesiącu drugiej ciąży i ani jeden nowy się nie pojawił póki co, ale nie ciesze się na zaps, bo wiem, że jeszcze mogą...

Gość gość
Jestem po 3 ciążach i nie mam ani jednego ale to chyba dziedziczne bo moja siostra jest w 39 tygodniu z bliźniakami, brzuch ma ogromny (w Sylwestra wyglądała jakby miała rodzić) i ani jednej kreseczki.

Gość gość
W pierwszej ciąży nic. Teraz jestem w 33 tyg. i jest ok. Dam Wam radę, nie przestawajcie się smarować po porodzie, wtedy też jest ryzyko.

Gość gość
Wcale.

Gość gość
W pierwszej ciazy, 2 tyg po urodzeniu malej, 2 rozstepy na biodrach:) obecnie , 36 tydzien I nic jak na razie.. I pewnie tak zostanie, rozstepy to chyba ''przypadlosc" gemetyczna, moja mama nie ma ani jednego..cellulitisu zreszta tez nie ma, ja tez nie mam...

Gość gość
cellulitisu :o

Gość gość
A co do tycia, to w pierwszej ciazy "przytylam" (wiekszosc woda) 34 kg.. obecnie 20...hhh I to nie woda..:/

Gość gość
Ojoj pisze szybko z tableta, wybacz... .tak karygodna literowka...:p

Gość Motylem będę
Jestem w 9 miesiącu i jak narazie nie mam ani jednego rozsępu. Na początku smarowałam oliwka a od jakis 2 miesiecy smaruje maslem kakaowym i nic sie nie dzieje :)

Gość gość
w ogole nia mialam rozstepów. Mysle,ze to wynika z tego, ze przedtem zawsze umialam "nadąc " brzuch i wciagnąc. A moze geny - zadna z pan w mojej rodzinie ich nie miala, O rozstepach ( ze takie czeste )dowiedzilam sie chyba dopiero z kafeterii.

Gość gość
Ja tam w geny tez nie wierze. W zyciu rozstepa na oczy nie widzialam do czasu, az w ciaze zaszla moja mlodsza kuzynka. Jej brzuch wyglada jakby wpadl do maszynki do miesa :-( Przed nia zadna kobieta w naszej rodzinie nie miala rozstepow. Ja jestem pechowcem numer 2. Pierwsza ciaza I zero rozstepow, za to wylazly przy drugiej, niestety :-( Tez sie smarowalam I nie tylko w okresie ciaxy, ale od zawsze I co? Doopa.

Gość gość
W 9 miesiacu pod pepkiem. Tez sie smarowalam i pilnowalam ale ostatnie tygodnie ciazy zaczelo mnie swedziec wlasnie pod pepkiem i powylazily. Teraz ich prawie nie widac, raptem minimalnie pod samym pepkiem mam skore srednio ciekawa ale jak ktos nie wie to tego nie widzi. Normalnie w lato nosze dwuczesciowe kostiumy i jest ok.