Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gość1995

Co wy macie do tych Ruskich?

Polecane posty

Tak naprawdę naród Rosyjski jest dzisiaj dużo lepiej do Nas nastawiony niż neoupowcy. Nawet w komentarzach na YT Rosjanie mówią: ,,Zabirajte Lvov,zabirajte nacistov''.

Gość gość
Ja tam nic nie mam do ruskich:) bardzo dobre są szczególnie z cebulką smażoną i boczkiem:-)

Gość gość
Mnie oni sa obojetni

:D .Tak poważnie,jeśli porównać Rosjan i Ukrańców jeśli chodzi o naród(biorąc pod uwagę DZISIEJSZE nastawienie przeciętnego obywatela Rosji i Ukrainy do Polski,to można zobaczyć zdecydowaną różnicę na korzyść Rosjan :D ).

Nawet na marszu rosyjskich narodowców 4 listopada pojawiła się łączona flaga polsko-rosyjska z napisami w obydwu językach (Polska i Rosja bracia na zawsze). 12 listopada po incydencie z ambasadą Rosyjską 11 listopada rosyjscy narodowcy wysłali list do polskich narodowców z prośbą o pojednanie obydwu narodów .

Gość gość
Pewnie, że na korzyść Rosjan. Nie mam nic do ruskich i do Ukrainy, dobrze sprzątają... pewnie d***** też tanio i dobrze dają, trzeba byłoby facetów zapytać.

Ja jestem facetem,jednak stwierdzam,że z twojego komentarza bije zazdrością i frustracją,Rosjanki są piękne...