Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZASTRAJKUJMY NA SPAM I CENZURĘ!

Polecane posty

Gość gość

Hej, wiem, że bez względu na wyznawane wartości i sposób życia wiele osób tu jest wkurzonych działaniem forum. Tymczasem w dziale "Redakcja" tematy są olewane. Może by zrobić strajk włoski? Proponuję założenie tematu, że dopóki nie wezmą się za zmiany, wszystkie posty będą zgłaszane do usunięcia (przypuszczam, że ktoś dostaje wtedy maila, więc zasypanie skrzynki tysiącami maili będzie uciążliwe). Ale to by wymagało tego, żeby każdy z nas zgłaszał do usunięcia posty. Innych pomysłów nie mam, ale może ktoś zaproponuje coś sensownego. Ja już mam dość dwóch rzeczy: SPAM (wyskakuje ni z gruszki ni z pietruszki) oraz cenzury. Czy naprawdę powiedzenie że DZIECKO J/E B/A/NANA musi być cenzurowane?? Przecież to niedorzeczne.

Gość gość
A dlaczego ceznurują o/d/b/y/t lub c/i powiem?

Gość gość
to śmieszne jest. Sama niedawno miałam problem żeby opublikować posta, bo wyskakiwało że to spam. Za nic nie mogłam się w nim doszukać tego magicznego słowa, które podpadało. Nawet tam żadnego linka nie było, post zupełnie neutralny, bez obelg...

Gość gość
ten spam też mnie czasem wkurza nieraz tracę czas, pisze coś 10 min a potem nie mogę te wysłać bo wciąz spam spam spam