Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XgusinaX

Jak go poznać ??

Polecane posty

Podoba mi sie pewien chłopak. Jest starszy o dwa lata. Wiem że to troche problem jak z podstawówki, a ja jestem w liceum no ale cóż... ;p spojrzenia czasem sie spotkają, ale zazwyczaj gdy na niego po patrze to on unika tego "spotkania" wzroku. Przynajmniej takie mam wrażenie... Nie wiem czy mam jakoś działać ?;p choc jestem strasznie nieśmiała :) i ciezko bedzie mi zagadac, tym bardziej ze on nigdy nie jest sam...prawie nigdy xd poradzcie cos ! prosze :)

W moim liceum mieliśmy dyżury i latałyśmy z dziennikami do klas. Raz zabrałam dziennik klasy chłopaka, który mi się podobał i sprawdziłam jak ma na nazwisko:) To jeszcze nie były czasy facebooka. Zgłosiłam się na reżysera przedstawienia z chemii, żeby spędzać z nim więcej czasu:) takie to były podchody. Nieśmiałością nic nie wskórasz. Sprawdź czy chodzi na jakieś ciekawe zajęcia pozaszkolne i zapisz się na nie. Poznaj go bliżej, zagaduj. Albo po prostu wymyśl problem, z którym mogłabyś się do niego zwrócić (jest dobry z matmy, ma jakieś materiały na maturę itp.). Do odważnych świat należy!:D