Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna43253456

co o tym myslicie kobiety?

Polecane posty

Gość anna43253456

1 marca (pierwszy dzień dni płodnych) kochalismy się z moim mężem, owulacje miałam 6 marca, dnia 7 marca zauważyłam znaczny spadek temperatury 34.9. wczoraj miałam dziwne kłucie w jajniku z lewej strony, inne niż podczas okresu i inne niż przed owulacją, takie ostre i piekące, zdarzało się jakieś 5 razy w ciągu 1 h. Okresu powinnam dostać za 9 dni. Śluz miałam taki mleczny strasznie gęsty i lepki jakoś 2 dni temu.. Uprawialiśmy stosunek przerywany, gdyż jeszcze nie staramy się o dzidzię (jednak bardzo bysmy sie cieszyli). Dodam, że od kilku dni mam wstręt do papierosów, co nigdy mi się nie zdarzało. Czy ciąża w tym przypadku jest możliwa? I najlepiej kiedy powinnam zrobić test ciążowy. Dzisiaj jest 11 dzień od stosunku i strasznie boli mnie podbrzusze z lewej strony. Prosze o pomoc.

Gość gość
nie orientuje sie za bardzo w tym, ale moze wiesz gdzie znalezc w Gdyni jakies pety, ktore jeszcze mozna popalic?

Gość gość
musisz podać dokładne szczegóły stosunku płciowego,tzn. jak to robiliście,czy długo,czy miałaś orgazm łechtaczkowy czy pochwowy,jakiego koloru skóry jest twój kopulant itd.itp. czekamy i obiecujemy że po dokładnej analizie w/w szczególików podamy ci w pełni satysfakcjonujący wynik:-)

Gość anna43253456
Niestety mój małżonek wyzbierał wszystkie i wykopcił po stosunku