Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dentysta Kraków

Polecane posty

Gość gość

Jakiego dobrego dentystę w Krakowie możecie polecić? Może być prywatnie

Mój numer jeden to dr Krzysztof Gończowski. Niestety nie wiem, gdzie teraz przyjmuje. Jakiś czas temu wyleczył mi wszystko, nawet jednego zęba, co to był "nie do uratowania" - a jednak się udało (fakt, że kosztowało to niemałe pieniądze, ale szykowałam się do założenia aparatu i zależało mi na mega dobrym wykonaniu). Od tego czasu nic mi się już nie psuje, a pan dr nie przyjmuje już w klinice, w której się leczyłam, nie mam pojęcia, gdzie jest teraz, ale "wujek google" zapewne wie ;)

Gość gość
ul. Syrokomli dr. Drozd, świetny chirurg, robią tam i na nfz i płatnie, młody zespół, polecam :)

Gość gość
Podbijam, szukam kogoś sprawdzonego bo strasznie się boje a już ewidentnie muszę iśc bo zeby bolą

Gość gość
Świetna klinika w Krakowie jest na Batorego tam w kamienicy, Studio se - http://www.studiose.med.pl/ bardzo dobrze leczą zęby, a licówki mi zrobili pierwsza klasa

Gość KasiaDrozd
Stomatologia Cichoń - wg mnie najlepszy gabinet . Od kilku dobrych lat leczę tutaj zęby i to co mogę powiedzieć to , to zę korzystają bardzo dobrych materiałów bo wypełnienia mi sie ładnie trzymają