Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sa tu faceci którzy po jakimś czasie zrozumieli co stracili

Polecane posty

Gość gość

Głownie mi chodzi o facetów którzy mieli dosyć którzy myśleli ze nie kochają i to powiedzieli i zostawili swoją dziewczynę a dopiero po jakimś czasie zrozumieli co stracili

Gość gość
pewnie są tu i tacy :\

Gość gość
To niech sie udziela

Gość gość
na to nie licz, faceci nie żałują, ich motto to--- tego kwiatu jest pół światu --- nie będzie ta to będzie inna, z dopiskiem- lepsza. Przestań się łudzić, choćby żałował i tak do Ciebie nie wróci, podjął taką decyzję i choć Ty się z tym nie chcesz zgodzić, uszanuj to, nie poniżaj się żebrząc o spojrzenie i o skruchę ....

Gość gość
Faceci to gnoje, maja tak krotka pamiec jak koty, noe pamietaja wczorajszego dnia

Gość gość
Myślicie ze jesli mówił ze kocha i kochał sadze ze szczerze a potem miał dosyć i można powiedzieć ze był zmęczony związkiem i mną bo sie za bardzo o niego starałam i koniec końców powiedział ze mnie nie kocha to za jakis miesiąc nie zacznie mu mnie brakować jak odpocznie ode mnie i nas?

Gość gość
nie filozofuj kobieto :o i nie rób sobie złudnych projekcji że codziennie żałuje i bije sie w pierś jaki był głupi bo cie zostawił :D

Gość gość
moze powiedzial tylko w zlosci ze Cie nie kocha, a jezeli kocha to zrozumie :) poczekaj, nie naciskaj na niego mialam tak samo olalam go a on dopiero zaczal sie starac a nawet sie oswiadczyl

Gość gość
Myślę, że żałują.

Gość gość
To nie bylo w złości. Powiedział ze wszystko przemyślał. Nic nie zapowiadało tego rozstania. Zawsze było cudownie jak sie spotykaliśmy oboje w sobie zakochani po uszy. Teraz sie 2 miesiące nie widzieliśmy z powodu pracy. Kłóciliśmy sie i były problemy ale sądziłam ze problemy sie pokonuje. Moze za bardzo mu okazywalam swoje uczucia. Powiedzcie mi co byście zrobili na moim miejscu? Sądzicie ze za jakis miesiąc albo dwa moze zatęsknić i zrozumiec ze popełnil błąd?

Gość gość
różnie to bywa, to zależy od faceta, mój zerwał, przemyślał to wszystko, zerwał a się nie odzywa, a czy żałuje, nie wiem, myślę że jakby nawet żałował to ciężko by mu było sie przyznać, taki typ

Gość gość
A ja sama juz niewiem co myślec. Czas zabić nadzieje ze wróci

Gość gość
to jest p******* ze to my na nich czekamy, aż wrócą, niech raz to oni na nas czekają i się zastanawiają "wróci czy nie?"