Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dywan na ścianie

UWAGA!!! ważny komunikat

Polecane posty

Gość dywan na ścianie

Fala antypolskich i antyukraińskich komentarzy w internecie to rosyjska propaganda. "Gdy na newsweek.pl publikujemy artykuł dotyczący sytuacji na Ukrainie, na początku pojawiają się wyważone komentarze dotyczące zaangażowania stron w konflikcie. Jednak w pewnym momencie, jakby na akord, liczba komentarzy dramatycznie wzrasta, stają się one bardzo prorosyjskie, antyukraińskie i antypolskie, często wulgarne. Merytoryczna dyskusja całkowicie ginie, internetowi trolle przejmują temat, normalne komentarze są spychane w niebyt" - pisze "Newsweek". Gdy gazeta sprawdziła po numerach IP, skąd pochodzą komentarze, okazało się, że 80 proc. prorosyjskich wpisów zostało wysłanych z zagranicy, np. Niemiec, Grecji czy USA. Ale żaden nie został wysłany z Rosji. Przypadek? Zdaniem ekspertów nie. wpiszcie sobie w google "prorosyjskie komentarze w polskim internecie"

Gość dywan na ścianie
pierwszy raz jestem świadkiem takiej akcji:D na onecie itd 4/5 postow zawiera słowo "faszyści" "banderowcy" :D post w stylu "ile ci placi ambasada rosji" ma w sekunde tyle negatywów że szok:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D: pomijając już to czy krym powinien byc w granicach ukrainy czy rosji to skala tego cyber ataku jest dla mnie szokiem. serio. aha i jeszcze jedno, moja osobista refleksja odnośnie sytuacji na ukrainie o której sie nie mowi - silna demokratyczna zreformowana ukraina w UE w sojuszu gospodarczym i politycznym z Polską byłaby zagrożeniem dla dominacji niemiec i francji w ue.

Gość dywan na ścianie
up

Gość dywan na scianie
up

Gość gość
Bardzo dziwne w ogóle jest to że ktoś się tym tak obsesyjnie interesuje. Na tym i nie tylko na tym zresztą portalu komentujący plują na Polskę i Polaków......nie mal non stop i nikomu to nie przeszkadzało....teraz nagle jak zaczeli o ukraińcach...o kulcie Bandery pisać to wymyślają jakieś teorie spiskowe łajzy nie mogąc przyjąć do wiadomości że mamy pliuralizm poglądów i komuś może nie pasować podnieta tą całą rewoltą. Tumany zakłamane. A ty dywan wymoczku bujaj wory bo jak plują na Polaków i wyzywają od k...ch....złodziei bez przerwy to ci to wisi......teraz nagle ci teorie spiskowe zasmakowały niczym nasienie w różnych ciemnych dark roomach jakie być może odwiedzasz.

Gość gość
Obrażanie Polaków to "wolność wypowiedzi".......pisanie o fascynacja banderyzmem Ukraińców to cyber atak moskiewskich hakerów....hahahhah dywan ty zakłamany pustostanie....weź k****a zacznij się leczyć albo umyj głowę.

Gość gość
Mnie to nie dziwi. Wręcz śmieszą mnie podawane "nadania", kto z kąd komentuje itp (obojętnie na jaki temat; polityka, wiara, kosmetyki, żywność itd..itd..). Bardzo mało kto sprawdza źródła owych informacji, lub za kim, owe informacje się kryją. Ludzie wierzą co widzą w TV czy przeczytają w Internecie/prasie bo skoro "piszą/nadają" to musi być prawdą. Swoją drogą, PL informacje są bardzo płytkie, często skopiowane i z innych źródeł (z języka obcego) i wyciągnięte z kontekstu. Spotkałam się z fimami dokumentalnymi gdzie początek jest celowo usunięty, to samo dotyczy informacji w prasie. To są "niewygodne" informacje więc PL je usuwa.

Gość gość
Uwaga,uwaga! Kolejny bardzo ważny komunikat! Może nawet najważniejszy! Dywan na ścianie zrobił pod siebie! Powtarzam! Dywan na ścianie zrobił pod siebie!

Gość gość
Uwaga nadajemy specjalny komunkat! Tu RBN. Dywan zyebau się w gacie i nie chce tego posprzątać! W przypadku bezskuteczności sankcji wobec wyżej wymienionego rozważa zastosowanie specjalnych środków odwetowych.

Gość gość
dywan na ściane przykro mi że łykasz wszystko jak głodny pelikan :( niestety zmartwię cię wiele osób nienawidzi ukrainy i popiera Rosję - w tym ja :) czy jestem agentem? czy ktosmi płaci? nie :)

Gość gość
a wiesz skąd się biorą takie ataki ? z netbotów do których chętnie użyczacie swoje elektroniczne cacka nie dbając o minimum higieny komputerowej

Gość gość
o ja pierd...e a mi nikt nie placi i co teraz ?:(

Gość gość
He he he he