Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gytyhuo

Zaprosic go na wesele?

Polecane posty

Gość gytyhuo

Od kilku miesiecy spotykam sie od czasu do czasu, tzn czasami co 2 tyg, czasami co 3, kstatnio nie widzielismy sie przez miesiac, z facetem, ktory mi sie bardzo podoba, ja mu tez, ale wiem, ze nie traktuje mnie powaznie i czesto mnie ignoruje: ja mam 20lat, on 28, pisze, ze ma nadzieje, ze sie wkrotce spotkamy, ale zadnej konkretnej daty nie proponuje, jak juz sie spo kamy, to rozstajemy poznym wieczorem, a on nigdy mnie nie kdprowadza nawet na przystanek, nje pisze po spotkaniu itp wiem, ze z tego nic nie bedzie, ale szykuje mi sie w czerwcu wesele, na ktore nie mam z kim pojsc i zastanawiam sie, czy go zaprosic? I czy mi nie odmowi? Chyba bym jmarla, bo juz raz mi odmowiono na studniowke:p

Gość gość
Spotykacie sie tylko na seks ? To coś niezobowiązującego ?

Gość gytyhuo
Na seks?:D 2 razy sie calowalismy, w tym za 1. razem to ja pierwsza go pocalowalam:/ wiem, ze mu sie fizycznie podobam, ale nigdy nie probuje mnie nawet dotknac, tylko rozmawiamy

Gość gość
Mozesz zapytac co robi tego i tego dnia bo moze sie dobrze zabawić . Jeśli powie ze jest wolny to powiedz o weselu ,ot tak bez spiny .Co ci szkodzi powiedzieć .Jesli odmówi to nic sie nie stanie przeciez .No bo co ? :-D

Gość gość
Acha .no chyba ze nie będzie przy kasie ...wiesz

Gość gytyhuo
A czy nie wyjde na to, ze mi za bardzo zalezy? W moich okolicacb jest glupi zwyczaj, ze placi osoba zapraszajaca:/

Gość gość
Up

Gość gość
glupi bo ty zapraszasz hahaha juz widze, co by sie dzialo jakby facet ciebie zaptrosil i zazadal polowy aksy do koperty ********** hipokrytka