Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandraska

Skuteczne tabletki odchudzajace.

Polecane posty

Gość Sandraska

Witam, jakie tabletki odchudzajace polecacie ?

Gość Sandraska
up

Gość Sandraska
up :(

Gość gość
To zalezy tez od problemu. za duzy apetyt czy cos innego?

Gość gość
Adipex retard

Gość gość
taaa zryj adipex ja w 20 dni schudlam 7i pol kg a dzis caly dzien leze w lozku bo mnie pikawa boli :/

Gość Sandraska
chciałabym nie mieć takiego apetytu jak dotychczas...

Gość gość
jedz chrom i zapychaj sie owocami, tylko nie jedz na noc a ile wazysz i przy jakim wzroscie?

Gość Sandraska
mam 170cm, 70kg. najgorszym moim problemem jest to, że mam rozciągnięty żałądek, zawsze dużo jadłam :/ zajadam stres, nerwy, nudę, czasami jem jak w jakimś amoku (nie kontroluje tego), dopiero po fakcie budzą się wyrzuty sumienia... :(

Gość Sandraska
up

Gość okookoolo
2beslim sa nawet nawet. ale jesli powodem twojego glodu jest nie tylko rozciagniety zoladek,ale i psychika,to moze warto do psychiatry sie przejsc,on moze jakies tabletki przepisac.

NIE MA tabletek na odchudzanie! Sandraska, jeśli masz problem z tym, że lubisz dużo żreć (ja też to mam, więc wiem, że w żaden sposób sobie nie wytłumaczysz, jak jesteś głodna, że jesteś na diecie) to proponuję dietę, gdzie można żreć i się chudnie. Jest takich kilka : Dukan (wysokobiałkowa) Atkins (wysokotłuszczowa) Dieta Diamondów (tzw. dieta niełączenia) Można jeść ile się chce, po jakimś czasie już się tak nie chce. Najgorzej jest wytrzymać pierwsze dni, kiedy trzeba jeść określone produkty, ale generalnie nie chodzisz głodna i można jeść do bólu.

Gość Szitaka700
Proponuję tyle nie w.*************.a.ć. i ruszyć czasem zadek. Niezawodna metoda. Nie tylko nabierzesz krzepy, ale i doświadczysz czegoś, co powszechnie nazywamy charakterem.

Gość sandraLubicz
Bardzo dobrze sprawdzają się tabletki Foreverslim.Wspomagają dietę zapobiegają napadom głodu co u mnie było zawsze dużym problemem w trakcie diety.W ciągu trzech miesięcy udało mi się schudnąc aż 15 kg.

Gość kamelia3
Tylko że na dzień dzisiejszy tabletki Foreverslim są niedostępne.Według informacji jakie uzyskałam od sprzedawcy ze względu na duże zainteresowanie wyczerpały się zapasy magazynowe.Tabletki będą dopiero dostępne za dwa tygodnie.

Gość kapiszon09
Podobno tabletki Foreverslim będą dostępne w sprzedaży od 28 kwietnia.A dla każdego kto do tego czasu zapisze się na newslettera dostanie rabat.Taką informację dostałam dzisiaj na e-maila

Gość gość
wkurza mnie ta ciągła reklama Foreverslim

Gość gość
Już słyszałam o tych cudownych FOREVERSLIM. Ale niektorzy twierdzą że to bujda i nie działają te tabsy . Jedyne NAJSKUTECZNIEJSZE W ŚWIECIE TO MERIDIA! Nie znam osoby ktora nie schudla na niej wszyscy chudli ja 16 kg w 2 miesiace!!!! Niestety została wycofana :/ zawsze co najlepsze jest nieosiagalne , bo debile zamiast brać 1 dziennie brali po 3 pikawa wysiadala , albo ludzie z chorym sercem i zj*bali sprawe!

Gość gość
Już słyszałam o tych cudownych FOREVERSLIM. Ale niektorzy twierdzą że to bujda i nie działają te tabsy sami siebie tu reklamujecie?. Jedyne NAJSKUTECZNIEJSZE W ŚWIECIE TO MERIDIA! Nie znam osoby ktora nie schudla na niej wszyscy chudli ja 16 kg w 2 miesiace!!!! Niestety została wycofana :/ zawsze co najlepsze jest nieosiagalne , bo debile zamiast brać 1 dziennie brali po 3 pikawa wysiadala , albo ludzie z chorym sercem i zj*bali sprawe!

Gość Wirusia
Wiesz co znam osobę której Meridia zniszczyła totalnie nerki.Owszem dziewczyna schudła bardzo dużo tylko jakim kosztem.kosztem takim że jest stałą bywalczynią oddziału nefrologii.A co do Foreverslimu nie brałam go ale opinie ma na prawdę pozytywne po za tym nie natknęłam się nigdzie na opinię aby komuś zaszkodził.

Gość gość
Jedyny skutek uboczny jaki jest po Foreverslimie to bardzo duży spadek wagi.Te tabletki to rewelacja nigdy nie dałabym rady schudnąć tyle na samej diecie.

Gość Marcinowa
Ja również jestem duża fanką Foreverslimu.Chociaż muszę przyznać że początki wcale nie były takie łatwe.Ale z czasem wszystko sie poukładało.Jestem z siebie niesamowicie dumna że przetrwałam i się nie podałam a skutkiem tych działań jest w końcu normalna waga.

Gość Dorota 43
Tabletki warto kupować ze sprawdzonych miejsc, ja przed zakupem sprawdziłem spora ilość rankingów, które dały mi pewien obraz sytuacji. z niezależnych mogę polecić ten ranking tabletek odchudzających: http://preparatynaodchudzanie.com.pl/, bo w sieci są różne rzeczy. Warto stosować się do zaleceń na ulotkach i dodatkowo ćwiczyć, wtedy efekt będzie gwarantowany. Osobiście wybrałam te http://nplink.net/btkjP7vM bo miały bardzo dobra opinie i efekt był wspaniały. 13 kg w 1,5 miesiąca... figura na wakacje IDEALNA!!