Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyyytam

pooomóżcie

Polecane posty

Gość pyyytam

Mam kolege, mlodszego 4 lata. Lubimy sie, prawie codziennie pogadamy, od czasu do czasu jakieś spotkanie. On nie chce sie wiązać z nikim bo przeżył zawód miłosny tak jak i ja. Z tego względu jestem dla niego ok, bo od początku mowiłam że nie szukam faceta. Tyle tylko że ostatnio myśle że chciałabym żeby On nim był.nie powiem mu tego bo wiem jakie ma podejście do związków. Męczy mnie to okropnie. Jak z nim gadam to jestem zdenerwowana, żeby nie powiedzieć czegoś co zdradzi mnie. Boje sie że na maksa sie zakocham. Nie zerwe kontaktu, bo bedzie pytał co jest. Co robić?

Gość gość
pogodzic sie z tym, ze jestes dla niego tylko kolezanka a jak nie dasz rady (a zapewne nie dasz) urwac kontakt

Gość pyyytam
No to nie bedzie łatwe. Ale z drugiej strony wyznać wszystko i zostać odrzuconą?

Gość gość
Albo wóz albo przewóz.

Gość gość
rozłąka jest najlepsza, inaczej zabrniesz tak daleko ze nie poradzisz sobie z tym uczuciem

Gość pyyytam
Ja wiem, ale trudno tak uciąć wszystko. Po prostu przyzwyczaiłam sie. Czasem tak analizuje wszystko, że On mówi ze mnie lubi ceni kiedyś w żartach powiedział że chce mnie pocałować, ale nie tak jak zawsze na powitanie cmok, że łudze sie że może poczekać co dalej? Może go jakoś przekonać do siebie?

Gość gość
przekonywac do siebie? :) zaczynasz być żałosna, nie da sie kogoś zmusic do glebszego uczucia i tyle, do tej pory nic nie zaiskrzylo to juz nie zaiskrzy, im szybciej utniesz tym lepiej dla ciebie ale oczywiscie ty wolisz stekac ze to trudne, ze przyzwyczajona bla bla bla, ciekawe jak trudne bedzie w takim razie jak pewnego dnia zapozna cie z dziewczyna, w ktrej sie szalenczo zakochal :)

Gość prymus
Daj mu na powitanie buziaka z języczkiem, jak zapyta co to było to odpowiedz że żart hahaha. Już wtedy będziesz wiedzieć że trzeba pomału zwijać żagiel bo gość nie jest zainteresowany i to będzie ocknięcie dla ciebie. A jak nic nie powie to do dzieła, urabiaj glinę póki jest miękka.