Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie będę ładną dziewczyną, bo mam brzydki nos i zęby

Polecane posty

Gość gość

fakt zeby mozna wyprostowac, ale ja mam po prostu brzydki usmiech, wygladam wtedy jak nienormalna, jakbym plakala, lepiej wygladam z kamienną twarzą , poza tym moje wlosy, sztywne strąki stojące we wszystkie strony

Gość gość
a zalezy ci na urodzie? jesli jestes taka sobie, przecietna, to masz najlepiej. brzydali nikt nie lubi a pieknosci sa napastowane. lepiej byc sredniakiem, miec szare nudne zycie i szybko spoczac w grobie

Gość gość
no wlasnie jestem taka sobie, 3 w skali 6sciostopniowej :(

Gość gość
to zazdroszcze, ja jestem 1 na takiej skali i nie jest latwo. przynajmniej nikt cie nie wyzywa jak idziesz ulicą. chcialabym miec juz 80 lat i zdechnac

Gość gość
Nos-operacja.Zęby- aparat i/lub licówki

Gość gość
ja miałam okropnie krzywe zęby, kazdy w inną stronę postanowiłam,że to zmienię odkładałam pieniądze i raz na 3 miesiące robilam jednego zęba znalazłam stomatolog, która się na to zgodziła szlifowała mojego zdrowego zęba i przyklejala masę koszt okolo 200 zł teraz są bardzo ladne i biale zrobiłam tylko górę - wystarczy a nos mam ok ale moja koleżanka zrobiła sobie operację

Gość gość
wszystko można poprawić

Gość BrzydkaOna
ee. ja też śliczna nie jestem , mam krzywe zeby (ale się przyzwyczaiłam) mam wiecznie since pod oczyma, ale się przyzywcziłam, mam bliznę na brodzie do której się przyzwyczaiłam, kolo oka mam blizne i tez przyzwyjaczyłam.. Mam zeza (lekkiego) i zgadnijcie co:] Mam krzywą szczękę (od wypadku , tgeo damego co blizny) Za to mam z***biscie zgrabne nogi i brzusio.. Chociaż cycków tez nie mam. Kurcze niektórzy mają gorzej i się nie załamują.

Gość gość
Jaki problem dzisiaj wszystko mozna poprawic