Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak udowodnić zdradę cwaniakowi po politechnice???

Polecane posty

Gość gość

To nie jest łatwa sprawa, mąż korzysta głównie z komputera w pracy. Między innymi zdalnie obsługuje wiele urządzeń ze swojego kompa. Jest kuty na 4 łapy jeśli chodzi o władanie komputerowymi sprawami. I ogólnie pilnuje się i jest czujny jak pies podwójny. Jak takiemu kolesiowi udowodnić zdradę. Jestem pewna że to robi na boku na 100%. Jest tam ktoś mądry z radami. Bardzo proszę wyszydzających o powstrzymanie się od komentarzy i nie dobijanie mnie! Jak możecie to podpowiedzcie coś.

Gość gość
No ja niestety nie pomoge, znam sie jedynie na podstawach. Ale, Autorko, skad ta pewnosc na setke, ze Cie zdradza?... Z ciekawosci pytam.

Gość informatyk_wlkp
Ponieważ kolega konczyl polibudę więc jestem zmuszony trzymać jego stronę. Na pewno on cie nie zdradza, na pewno pracuje w pocie czoła aby zadowolić ciebie i rodzine, na pewno jest strasznie zapracowany. Tyle

Gość informatyk_wlkp
no dobra, niech bedzie. Zainstalować KGB Keylogger, usunąć wszelkie ikonki i ur******** program albo: cmd i runkgb albo ctrl shift K. Założyc hasło i sprawdzic co o robi.

Gość gość
ale jakie masz dowody, ze cię zdradza? a tak apropo tych wszystkich panów informatyków i programistów po polibudach polskich - oni sa przebiegli i fałszywi, ale to nie jest wystarczający dowód, że mąż cię zdradza

Gość gość
Z kąt ,wiem po prostu. Poza tym k***a , to ja zadałam pytanie. A ci co piszę ze pewnie wymyśliłam, niech spadają na szczaw.

Gość gość
no właśnie k***a nie mam dowodów, a chciałabym mieć. Na takiego cwanego h**a ciężko o dowody. Pisałam że czujny jak pies podwójny:)

Gość gość
chcialabys miec? to chcesz sie z nim rozwiesc?

Gość gość
Zdradza cie, bo po co mu burak, który pisze "Z KĄD"

Gość gość
takie tam kłamstwa ze był gdzieś gdzie nie był,telefony od innych bab z zastrzeżonych i takie tam pierdy, h*j a nie dowód. Po prostu widzę jak patrzą na niego ze coś p******i na boku. Nie jestem z gatunku tych właścicieli psów któzy mówią, on na pewno nie ugryzie.Każde zwierze up*******ć może:) bez zapowiedzi. Za mało mam wiedzy do instalowania jakiś programów. Po prostu wiem że ****** na boku. Potrzebuje dowodu. Nie staż mnie na ,,porucznika borewicza,,

Gość gość
11.03.14 , co za palant, s********j sprawdzać dyktanda gdzie indziej zj***e !!!!!!!!!!!!!

Gość gość
też się zakochalam w programiscie - podobno wolny, ale ch*j go wie ;) najlepiej poproś o pomoc jakiegoś innego, nie znanego mu, do przejrzenia jego kompa np za kasę

Gość gość
11.03.14 debilu tak odkryłeś powód, jak ci mam dziękować. To faktyczny powód żeby zdradzać żonę w ciąży , dzięki wiem ze to ja jestem winna. W*********j wieśniaku krowy doić.

Gość gość
on swojego kompa nosi przy d***e do pracy bo to służbowy komp. Telefony też ma służbowe. Za h**a nie mogę go inwigilować na żadnym urządzeniu.

Gość gość
widzę że nic ty po mnie, wszyscy wola pisać na tematy z d**y wzięte.

Gość gość
a moze podsluch do samochodu,lub jest teraz taka nowosc namierzanie telefonu,hmmm ciezka sprawa jak nie masz dostepu,moze ten podsluch bedzie mogla slyszec jak rozmawia w samochodzie,jest jakis tam zasieg do ilus tam km,zawsze warto poszukaj na necie,znajdziesz a nawet ktos przyjedzie i zaintaluje,nie zaszkodzi zadzwonic i zapytac,moze nie bedzie to az tak wysoki koszt,wiem co czujesz ja urodzilam corke,a w kilka miesiecy pozniej kochanka urodzila mu druga corke,oj wiem jak boli ,i niech sie odczepia wszyscy ci ktorzy podobnej sytuacji nie mieli,nie znaja zycia a potrafia tylko wysmiewac,buraczki z oslej laczki

Gość gość
Idz do spy shopu lub innego co zajmuje sie podsluchami. Tam na pewno ci podpowiedza. :-)

Gość gość
autorko dobrze ci tak, wspołczuje twojemu mężowi takiej baby, jakie słownictwo wulgarne chamskie wypowiedzi, dziw że on nie chce rozwodu, życzę ci by znalazł sobie lepsza a ciebie kopnął w tą koorewska doopę

po uniwersytecie to bym wiedziała jak udowodnić, ale po politechnice to niestety nie pomogę :( :D