Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poleććie prosze dobry film dramat, obyczaj lub psychologiczny

Polecane posty

Gość gość

może być wspolczesny krag amerykanski, angielski, polski lub latynoski dzięki!

Gość gość
trzynastka, zielona mila, siedem dusz, krwawy diament, urodzeni mordercy, forrest gump, lolita, october baby, słuzace, sponsoring filmweb podaje ze to dramaty ;)

Gość gość
To poierwsza czesc polecanych: Samochód Jayne Mansfield Fortepian Portret damy Bernard i Doris Aniol przy moim stole Vera Drake Corka Botanika Sekrety i klamstwa Rezerwat / Praskie miraże Tamten świat samobójców (rewelka!) Night Train to Lisbon Myszy i ludzie Złap mnie, jeśli potrafisz Księżna / The Duchess Wszystko w rodzinie Wszystko za Życie / Into the Wild Kamienny anioł / The Stone Angel Służące / The Help Pociąg do Darjeeling Dzikość serca / Wild at Heart Hej, skarbie Melinda i Melinda Notatki o skandalu Wierny Ogrodnik Zanim spadnie deszcz Carrington Oskar i Lucinda Pora umierać Ki Tajne przez poufne Niezwykły dzień Panny Pettigrew Wrong Zatrute pióro Królowa sceny Dziennik zakrapiany rumem Niebezpieczny umysł

Gość gość
gdzie za darmo mozna cos obejrzec?

Gość gość
to powyzej to ja z ta dluga lista. Niekoniecznie to dramaty ale dobre filmy. A tu komponuje nastepna liste.. Edukatorzy Sesje Pani Bovary Życie idioty Dziewczyny z przemytu Bez wstydu Lola Versus Lwica / Leonera Dworzec nadziei / Central do Brasil Spacerniak / El Patio de mi carcel Karmel / Sukkar banat Histeria - Romantyczna historia wibratora Woda / Water Kraina śniegu / Schneeland Obsługiwałem angielskiego króla Perswazje / Persuasion Moja łódź podwodna Wszystko gra Poskromienie złośnicy (z******ta komedia) RRRrrrr!!! Zakochany bez pamięci Last Night 500 dni miłości Dobre serce / The Good Heart Zakochani widzą słonie Sekretarka / Secretary

Gość gość
to powyzej to ja z ta dluga lista. Niekoniecznie to dramaty ale dobre filmy. A tu komponuje nastepna liste.. Edukatorzy Sesje Pani Bovary Życie idioty Dziewczyny z przemytu Bez wstydu Lola Versus Lwica / Leonera Dworzec nadziei / Central do Brasil Spacerniak / El Patio de mi carcel Karmel / Sukkar banat Histeria - Romantyczna historia wibratora Woda / Water Kraina śniegu / Schneeland Obsługiwałem angielskiego króla Perswazje / Persuasion Moja łódź podwodna Wszystko gra Poskromienie złośnicy (z******ta komedia) RRRrrrr!!! Zakochany bez pamięci Last Night 500 dni miłości Dobre serce / The Good Heart Zakochani widzą słonie Sekretarka / Secretary

Gość gość
Palimpsest

Gość gość
na zalukaj. a tu jeszcze kilka: Pocałuj mnie / Kyss Mig Gia Genialny klan Biegając z nożyczkami / Running with Scissors F****ng Amal Lato Miłości / My Summer of Love Noi Albinoi / Nói albinói Arizona Dream Kobiety z 6. Piętra Lily / Pieds nus sur les limaces Kochankowie / Two Lovers Blue Valentine Całe życie z wariatami / Shrink Cudowni chłopcy / Wonder Boys Kraina traw / Tideland Niezasłane Łóżka / Unmade Beds Czarny balonik / The Black Balloon Iris Sztuka wysublimowanej fotografii

Gość gość
A i jeszcze Anna Karenina z Keira Knightley w roli glownehj. Bardzo dobra kreacja. Wszystkie filmy z tych dlugich list do obejrzenia na zalukaj. Byc moze musisz wykupic transfer bo nie jestem pewna czy wszystkie mozna w darmowej przegladarce obejrzec

Gość gość
dzieki

Gość to sem jam
milego ogladania!