Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BLAGAM WEJDZCIE...ODKRYLAM ILE MOJ MAZ MA DOCHODU ON KLAMAL ILE ZARABIA

Polecane posty

Gość gość
autorka to pewnie materialistka dlatego taki problem robi z powodu pieniędzy.

Gość gość
10:32 pogratulowac zaufania do meza, ale obys kiedys nie zaplaka nad swoja ignorancja

Gość gość
nie wiesz ile on zarabia a on trzyma przed toba to w tajemnicy i malo tego oklamuje cie, dla niektorych widze jest to normalka ale dla mnie sory CHORE

Gość gość
wspolny dom, dzieci, mieszkanie,wydatki itp... to po co w jakim celu mialby ci nie mowic? odklada na jakis z******ty prezent jak sie z tego potem wytlumaczy ze co-kochanie zarabialem wiecej niz myslalas? nie kupi wam nawet jakiegos fajnego auta bo bedziesz sie zastanawiala skad wzial kase i co on ci wtedy odpowie-kochanie wygralem w totka? NIENORMALNE jesli on klamie ciebie w takiej kwestii to radze ci dziewczyno-OTWORZ OCZY

Gość gość
:32 i :33 Ja pierdziu, zyc pod jednym dachem jako maz i zona i nie wiedziec, jakie sa jego dochody... Ty z ksiezyca spadlas czy jak? Wolisz zyc w nieswiadomosci, to twoja broszka, ale nie wymagaj, aby wszystkie zony nie mialy takiej wiedzy. Ja od jakiegos czasu nie pracuje zawodowo, jednak maz z wlasnej woli co miesiac wrecza mi dokument, gdzie czarno na bialym widze jego zarobki brutto i netto. To przeciez normalne, ze takich spraw noe trzyma sie w tajemnicy.

Gość gość
10:32 trzy lata po slubie i nie wiesz, ile maz zarabia? jestes jego sluzka domowa czy prawowita partnerka? o matko :)

Gość gość
facet ktory przed zona trzyma w tajemnicy dochody... na twojim miejscu wyjasnilabym to sobie, wyglada mi to jakbyscie nie byli sobie tak bliscy, jakbys sobie tego zyczyla... ciekawe co robi z reszta kasy, mozliwe ze na d***** wydaje... coz,takie zycie...

Gość gość
u nas jest tak że nikt nikomu do portfela nie zagląda. Nie wiem ile dokładnie zarabia mój mąż, on też nie pyta ile ja. I jest ok. Na koszty stałe składamy się wspólnie. To samo dotyczy inwestycji typu jakiś remont czy zakup auta, lub wyjazd na wakacje. Pozostałą częścią gotówki każdy dysponuje wedle swojego uznania i nikt nikomu kłopotu nie robi. Dzieci dorosłe, nie mają problemu z tym, że rodzice funkcjonują w ten sposób. Pozdrawiam.

Gość jak prz
no dobra , a ile ty zarabiasz ? i dlaczego maż jezeli tak jest nie mówi ci prawdy ile zarabia ? pewnie ma na to powody , a nie , ze to to jego widzi mi sie , on pracuje , jego pieniadze , tobie pozostaje tyle ile uzna 2500 zł jezeli tyle ci daje to masz stnowczo dość nawet jezeli masz 2 dzieci a opłaty miesieczne kształtują sie do 1000 zł . robisz afere jak by nie wiem co sie stąło , zastanów sie lepiej dlaczego tak jest .

Gość gość
moj tata tez nie mowil ile zarabia bo twierdzil ze mama bedzie ta kase rozwalala, co bylo nieprawda bo mama nie wydawala na prawo i lewo, ale co miala zrobic, on sie nikomu nie chwalil, szkoda, bo faktycznie nie byli zbyt udanym malzenstwem, niestety, ojciec byl apodyktyczny wszystko wiedzial najlepiej, taki mial charakter, co najlepsze-moj brat swojej zonie tez nie mowi jakie ma zarobki i nota bene tez nie sa udanym zwiazkiem, coz moge dodac-historia lubi sie powtarzac to takie zycie ze soba ale nie z soba, raczej obok siebie a kazdy robi co do niego nalezy, coraz mniej takich ludzi laczy a takie tajemnice bardzo malzenstwa dziela

Gość kdjvfb
róznie ludzie ja jestem w wieku 498 lat dwoje dorosłych dzieci , zona pracujacą nigdy nie interesował mnie jej zarobek i nigdy nie pytałem ile zarabia , zona tak samo nie pyta ile dostałem wypłaty , albo ile zarabiam . Wszelkie inne jakies ustalenia sa dla mnie smieszne , ja pracuje ja zarabiam , ona pracuje ona zarabia , to są jej pieniadze i do póki nie wymaga ode mnie wiecej pieniedzy niz jej daje a to oznacza ze koszta wszelkie dzieli po połowe jest ok. wszystko inne było by pazerniactwem wscibstwem i pasozytnictwem .

Gość kdjvfb
ale tak to jest jak siedzi baba w domu - interesuje sie wszystkim tym czym nie powinna zamiast zajac sie tym co istotne .

Gość gość
498lat... no takie rzeczy to tylko na kafeterii...

Gość kdjvfb
a co ? rozumu nie masz ? zdarzyć sie nacisnać obok bedącą 8 sie zdarzyć nie mogło ? lubisz sobie powytykać :) bawi cie to ? bo na niczym innym sie nie znasz :)

Gość kdjvfb
jeśteś tylko zwykłym gnojkiem, pieprzony gimbusie! i mi tu nie wytykaj potknięć na klawiaturze smakru p********y! bo ja umiem pisać na klawiaturze bo uczę w szkole informatyki, wlasnie takich gimbusiarzy jak ty p********y fagasie!

Gość gość
kdjvfb weź już kobieto wyluzuj bo sie tylko kompromitujesz...

Gość gość
kdjv. . . .weź tu nie ściemniaj. Na innym topiku pisałeś/łaś że masz własną firmę i zwalniasz kiedy chcesz ludzi. Teraz nagle w szkole uczysz ? Sio do szkoły gimbazo :)

Gość gość
o koorfa przylazl jakis gbur bez cienia poczucia humoru... ma-sa-kra

Gość skdjcf
nic nie moge za to , ze ktos sie podszywa pod mój nick

Gość skdjcf
i nie ze zwalniam ludzi kiedy chcę , tylko jak mi ktos nie pasuje , jeszce by tego brakowało bym musiał zatrudniac nierobów , zdechlaków , leni ! załuż sobie formę i zatrudniaj takich i jeszcze dodaj ciezarne :) i młode matki .... powodzenia

Gość gość
a ta by chciała by całą wypłate daj jej w władanie by mogła wydawac na wsiutki putki - co za kretynka .

Gość gość
władzy sie zachciewa ! bydla niechrzczone ! znalazła sobie sponsora - chciała by

Gość gość
I bardzo dobrze ,ze sie interesuje...jesli nawet tylko rodzina sie zajmuje...uczciwosc jest podstawa zwiazku.My robimy wspolne rozliczenie podatkowe ,a finanse sa w mojej gesti...wszystkie przychody i wydatki ...moj maz uwaza ,ze ma super...kasy nie brakuje.

Gość gość
Nie rozumiem jak malzonkowie moga nie wiedziec wzajemnnie o swoich zarobkach, podwyzkach, obnizkach pensji itp. Jak planuja wydatki (duze pt kupno mieszkania, domku letniskowego, auta, wiekszego remontu itp) ??? Przeciez w praktyce chyba o takich sprawach nie da sie nie rozmawiac???

Gość jksdh
no jakoś ponad 28 lat małzenstwa tak ja funkcjonuje z zona i istniejemy , kupilismy 4 grunty dwa mieszkania , posiadamy jako ze jest nas 4 w rodzinie 2+2 4 SAMOCHODY .... wiec co cie dziwi ? po co mi informacja ile zona zarabia ? w d***e to mam .

Gość gość
czasy kidy maż oddawał zonie wszystkie zarobioone pieniądze dawno mineły, i bardzo dobrze, to prowadziło do lenistwa kobiety, do wymagan, do pasozytnictwa . Nowoczesne małzenstao , a inne juz sa nie mozliwe !! zyje inaczej , kazdy ma swoje pieniadze i nimi dysponuje na własny gust . Dbajac by wspólnota jaką jest małzenstwo było zaspokojone w kwesti oczywistych .

Gość gość
BABSZTYL IM MNIEJ PIENIEDZY MA TYM LEPIEJ, no chyba , ze sie ma gospodarna zonę , ale to zadkość