Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka 3 roku

Pomocy, wyglądam jak z liceum a jestem na 3 roku studiów

Polecane posty

Gość studentka 3 roku

Każdy, dosłownie każdy sie dziwi jak mówię, że jestem na 3 roku studiów :O W*****a mnie to. Ostatnio chłopak, którego poznałam w klubie nie wierzył mi i kazał pokazać legitymację. Co prawda był pijany trochę, ale spojrzał i stwierdził, że ta legitka jest podrobiona i jestem z liceum :O Przecież jak obronię inżyniera to nikt mi nie uwierzy i będą się śmiać :(

Gość gość
Ja bym sie nie smial:(

Gość gość
A ja mam 26 lat a wyglądam na 16-17. To jest dopiero tragedia, jak mnie o dowód pytają jak browara kupuję :( A najgorsze, że przez ten młody wygląd nigdy nie miałem dziewczyny :(

za kilkanaście lat będziesz się cieszyć, że wyglądasz o kilka mniej... teraz jeśli bardzo chcesz możesz postarzyć się mocniejszym makijażem.

Gość studentka 3 roku
a co byś zrobił? Na co dzień maluję się Ubieram sie różnie, przeważnie w bluzki koronkowe, jakieś sweterki, zwykłe ubrania, na uczelnię przecież nie będę sie stroić :O Na imprezy zakładam spódniczki, robię jeszcze mocniejszy make-up, włosy mam farbowane, do łopatek, w kolorze brązowym.

Gość gość
Co bym zrobil? Krotko: cieszylbym sie, ze mam Ciebie obok:)

Gość gość
Bronisz inżyniera ? Na 3 roku ? Na 3 to dopiero licencjat ,gdzie jeszcze do magisterki :-D

Gość gość
a może to przez charakter i jęczenie na temat wieku...;P

Gość gość
ciesz sie:)

Gość gość
baaaardzoo powazna sprawa.. szlochaj i lamentuj z tego powodu bo juz nic nigdy nie bedzie takie jak byc powinno!

Gość studentka 3 roku
nie bronię jezscze :O wiadomo, ze inż dopiero po 3,5 roku. Ale juz prowadzę badania do pracy inż.

Gość Older
Nie martw się starość przyjdzie szybko ... ;)

Gość gość
No i masz mnie gdzies:(

Gość gość
mam 3 dzieci 29 lat,ostatnio chlopak corki sasiadow gadal ze mna chwilke i jak poszlam to sie swojej dziewczyny pyta ile ja mam lat ona ze 29 a on "myslalem ze 15" pozatym jak na miescie pale fajke to czesto mnie ktos opiepsza ze za mloda na palenie jestem a proszenie o dowod jak chce kupic alk. lub papierosy to norma tam gdzie mnie nie znaja ale generalnie mam z tego poprostu polewke :)

Gość gość
12:39 rzeczywiście trzeba mieć pstro w głowie, żeby iść przez miasto ze szlugiem w zębach jak żul albo właśnie bezczelna małolata z gimnazjum- kobiety z klasą nie stoją na ulicy z petem, tylko gówniary.. do autorki każda wyglada na 3 roku jak dzieciak, pomijając grubasy i osoby o nalanych czy postarzających rysach twarzy,np zapadnięte oczy, policzki czy haczykowaty nos, ale tylko idiotki, to przezywają..