Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak trochę się ode mnie oddalił

Polecane posty

Gość gość

Odkąd zamieszkaliśmy razem i im dłużej ze sobą jesteśmy on coraz mniej okazuje mi uczucia. Ciągle koledzy ze studiów, picie z nimi itd. A oprócz tego co piątek gra w piłkę, a potem spotyka się na piwo w barze również z kumplami,ale to już z drużyny. Nasze dni to między domem a szkołą. Nigdzie mnie nie zaprasza, nigdzie nie zabiera. Codziennie jest to samo. W piątek ma urodziny,ale powiedział,że jedzie na trening, a potem raczej do baru z kolegami jak zwykle. Swoje urodziny woli spędzic z kumplami. Najgorsze jest to,że w naszym bloku zamieszkał bardzo przystojny chłopak i ja jestem atrakcyjna i on zwrócił na mnie uwagę. Zaczał mnie bajerowac, zapraszac na kawe,ale oczywiscie odmówiłam. Kiedys kiedy mój chłopak znowu poszedł do swoich kumpli spotkałam tego sąsiada na dole i zaczelismy rozmawiac, prawił mi tyle komplementów... Nawet mnie przytulił i jak szłam przed nim wzial od tylu i ugryzł w ucho... Zagibiłam się mega,bo mój chłopak po 5 latach już sie wgl nie stara,a ten nowy chłopak widac,ze o mnie zabiega. czuje sie fatalnie.

Gość gość
ugryzł w ucho??? co to za facet skoro tak sobie pozwala?? A z ciebie co za dziewucha ze pozwala mu na takie zagrywki?? Raczej widac ze chce cie do jednego, zakochany facet nigdy by czegoś tak smiałego nie zrobił

Gość gość
wykorzystaj to ze tamten cie podrywa, zobacz czy twoj jest wogole o ciebie zazdrosny bo jak nie to mozesz dac sobie z nim spokoj

Gość gość
Mój facet wie,że tamten mnie zagaduje itd. Powiedziałam mu o tym od razu i mój facet na to,że mam z nim pogadac o tym,bo jak nie to on z nim pogada. Tyle,że mi sie z nim fajnie rozmawia itd... Wtedy kiedy mój facet idzie z kumplami czuje sie mega samotna, i mysle o tamtym.. Ale wydaje mi sie wlasnie,ze tamtemu chodzi tylko o jedno. Bo spytał mnie kiedys czy robilam to w samochodzie;/

Gość gość
Co to za gosciu który sobie na tyle pozwala w stosunku do nowo poznanej dziewczyny? widać jak na dłoni o co mu chodzi

Gość gość
Czy wg was przy następnym spotkaniu powinnam mu cos o tym powiedziec? Jak sądzicie?

Gość gość
czy cos powiedziec?? normlana dziewczyna by dała takiemu cwaniakowi prosto w pysk. wiesz co zyję na tym swiecie 30 lat, jestem atrakcyjna kobietą le nigdy nie zdarzyło mi sie zeby jakis moj adorator na cos takiego sobie pozwalał