Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktor Janukowycz

jestem jedynym prezydentem Ukrainy

Polecane posty

Gość Wiktor Janukowycz

Jedynym prawowitym, legalnym i demokratycznym. Nowego rządu nie można uznawać, gdyż jest on bandycki i faszystowski. Zachód nie powinien im pomagać. A w ogóle paplam bez sensu ciągle to samo na tych beznadziejnych konferencjach, bo Putin mi tak kazał. Na wczorajszą konferencję miał mi dać inny tekst, ale na kartce było napisane to samo, co wcześniej, dziwne trochę, ale powiedziałem, co miałem powiedzieć.

Gość Wladimir Putin
Napisałem ci ośle nowy tekst, ale oczywiście wziąłeś kartkę ze starym tekstem.

Gość UE
Wyrażamy zaniepokojenie i oburzenie w związku z wypowiedzią byłego prezydenta Ukrainy.

Gość ladacooooo
powsadzajcie sobie w kaloryfery

Gość dumny Rosjanin
Rosja to najlepszy i najbardziej pokojowy kraj na świecie. Nie chcemy wojny, to ci źli Ukraińcy chcą zabrać nam nasz Krym. Boimy się tych złych faszystowskich bandytów, bo oni mogą zaatakować naszych żołnierzy. Obawiam się, że jeden Ukrainiec będzie w stanie zaatakować nasze czołgi. Oni naprawdę są niebezpieczni, gdy trzymają flagę w ręku i śpiewają hymn. Oni w ten sposób zagrażają mniejszości rosyjskiej na Krymie.

Gość gość
Jest PACHOŁKIEM RUSKIM ! Tyle na ten temat

Gość Wiktor Janukowycz
Nie znałem konstytucji Ukrainy, gdy zostałem prezydentem, więc ją zmieniłem, tak by łatwiej było ją zapamiętać.