Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka ma DOWOD BEZMELDUNKOWY MASAKRA JAK MOZNA TAK ZYC

Polecane posty

Gość gość

miala eksmisje z mieszkania bo jej starzy do tego doprowadzili i teraz ma dowod bez meldunku i nie ma miejsca zameldowania bo tylko wynajmuje mieszkanie jak mozna tak zyc ..przeciez z tego sa same problemy ani pracy sie nie dostanie ani nic.bo nikt nie przyjmie do roboty kogos bez meldunku.. znacie tez takie osoby?

Gość gość
Ja po wyprowadzce z domu rodzinnego zameldowałam się u teściowej, a mieszkamy w innym - wynajetym mieszkaniu. I teraz tylko problemy z tym są bo w każdym urzedzie muszę podawać oba adresy i wszystko się miesza. Z reguły jednak urzędnicy wolą aktualny adres zamieszkania. Przecież w Pl nie ma obowiązku meldunkowego więc spokojnie wszystko da się załatwić bez niego.

Gość gruszka pietruszka
Mój ojciec ma dowód bez meldunku. Pracę ma bardzo dobrą, nigdy nie miał z tym żadnych problemów. Żyje się normalnie. Niedługo zniosą obowiązek meldunkowy i całe szczęście bo to mega bzdura.

Gość BrzydkaOna
też nie mam meldunku, jedyny problem miałabym przy głosowaniu w jakiś wyborach. Przy wynajmowaniu mieszkania , każdy może zameldowac się sam, pod warunkiem że ma umowe najmu

Gość gość
Szwagier nie ma meldunku, kuzyn też. Oboje pracują. Jedyne czego nie mogą, to kanary mandatu wystawić ;)

Gość gość
brzydkaOna i co wybralaś mieszkanie? :)

Gość gość
SERIO KANARY NIE WYSTAWIA MANDATU...HEHE

Gość gość
yyy 2014-03-12 15:25:12 [zgłoś do usunięcia] gość jakie mieszkanie?