Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 32 lata a babka w urzedzie dala mi 18 lat jak sie postarzyc zalamalam sie

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 39 lat a ostatnio bylam umówiona z ludzmi ,którym mialam w soboty pilnowac dziecka. Kiedy przyjechali drzwi otworzyla moja 16 letnia cörka. Po rozmowie i ustaleniu szczegölów pytaja mnie do jakiej szkoly siostra chodzi bo oni maja córke starsza w jej wieku, ja im mówie ze to moja córka to miny mieli nie tegie bo dawali mi 28-30lat max. Nie powiem polechtalo to moja próznosc,ogólnie to ludzie od zawsze dawali mi mniej,mam ladna cere bez zmarszczek,ale nigdy nie palilam i nie naduzywalam kosmetyków

Gość Agawa 123
Kiedyś mi taka pielęgniarka opowiadała, że jak kobieta młodo wygląda to od razu widać,że nie ma dzieci.Ciąża dużo ziemia i kobiety po też są już inne. x x u mnie ciaza- w zasadzie dwie nic nie zmieniła. Ja miałam tak, ze do 30 około wiele osób dawało mi tak ok. 16-18 lat. Mam tez niestety b niski wzrost- 152 cm, do tego sie nie maluje, mam delikatne rysy... Obcy na ulicy zwracali sie do mnie na per ty... Dzieci miałam wczesnie, w wieku 20 i 24 lat. Dopiero koło 30 mi sie wyostrzyły rysy i wg mnie wyglądam okropnie, co ciekawe- mam teraz 36 lat i wielu obcych sądzi ze mam ok. 25, i jest totalnie zdziwiona jak mówie ile mam na serio

Gość Agawa 123
Ale faktem jest, ze ludzie rzeczywiscie nie traktuja takich osób młodo wyglądajacych powaznie. Ja tez miałam taka mase sytuacji zabawnych, ze bym mogła ksiazke napisac. Ostatni raz mnie pytano o dowod jak kupowałam piwo, w wieku 35 lat... Powaga, chociaz musze przyznac ze juz mi sie to nie zdarzało od b dawna, moze babka byla zmeczona. Jak chodziłam z dzieckiem w wózku w wieku 24 lat, to widziałam ze niektóre osoby na ulicy sie gapiły ze zgorszeniem... Chodziłam z dzieckiem do rehabilitantki, ta mi sie zaczela pytac w jakim jestem wieku, mowie ze 27 lat, ona potem powiedziała, ze mi dawała góra 18, chyba mnie brała za jakas patologie z lekka, dosc duzo miałam takich niemiłych sytuacji A najlepsze, jak mnie kiedys wkurzył kierowca tramwaju. Zagapiłam sie, i mało nie wpadłam pod ten tramwaj, nie dosc ze sie wystraszyłam, to on zaczal mi grozic piescia, cos złorzeczyc... :( To ja, bo temperamentna jestem, jak to niskie osoby maja, pokazałam mu srodkowy palec. A ten zatrzymał tramwaj, wyskoczył z niego i zaczyna krzyczec, ze zaraz mi ten palce złamie. A ja w ogóle niewzruszona, zaczełam go pytac jak sie nazywa.Gosc był zbity z tropu, wyraznie wział mnei za dziecko, tak sądziłam, myslał, ze sie przestrasze i rozpłaczę... :p Wsiadl zniesmaczony z powrotem, i na odchodne rzucił " Tak to mozesz pokazywac mamie, gówniaro... LOL miałam 32 lata...

staszek, a może widziałeś wiele razy - przecież młodo wyglądające kobiety nie mają wypisanego wieku na czole

Gość Agawa 123
gdybym żył na kafe uwierzyłbym w to ALE W ŻYCIU nigdy nie widziałem, każda tu młoda żałosne x nie kazda, ale takie sytuacje sa całkiem czeste, ze człowiek wygląda zupełnie inaczej niz w metryce, młodziej, starzej. nigdy zyciu nie widziałeś, bo po prostu mijasz jakas 30 latke , myslisz, ze to gówniara, i sie niegdy nie dowiesz ile ma lat. A jak sie juz kogos zna, to najczesciej wiek tez znasz i jest siła sugestii... Zreszta pewnie sie tu wpisuja osoby co akurat tez młodo wyglądaja, a te co normalnie czy staro, nie pisza, bo o czym?

dla mnie sytuacja, gdy kasjerka poprosiła mnie, 36-latkę o dowód, to już przesada, ale masa- naprawdę masa ludzi daje mi 25 lat, a nikt więcej niż 30

nawet gdybyś je dostał, z czystej przekory powiedziałbyś, że jestem stara i brzydka :P

Gość Agawa 123
To niewiele znasz tych aktorek. Podam ci niesamowity przykład mega - młodo wyglądajacej aktorki. Był taki film o tytule "Keith" - o parze nastolatków w liceum, dziewczyna chodziła z chłopakiem który zachorował na raka. Aktoraka która grała te 17 - latke, miała wtedy 30 lat.... http://www.filmweb.pl/film/Keith-2008-227981

nie będę Ci niczego udowadniać ani przekonywać - opisałam prawdziwą sytuację oraz reakcje na mój wiek nowo poznanych ludzi, chcesz to wierz, nie chcesz to nie :) świat mi się przez to nie zawali, że staszek spod monopolowego kwestionuje prawdziwość moich słów ;)

Gość gość goość
ja już sie wypowiadalam w innym temacie podobnym dzisiaj. mnie proszą o dowód, a mam 26 lat i nie ubię słuchać tych komentarzy na codzien w stylu, że daliby mi 18, 16 czy coś takiego. pewwnie gdybym spotkała staszka to reakcja jego byłaby taka sama :O ja nie wiem, czemu tu niedowierzac?

Gość Agawa 123
Wiele osob jest zreszta zdania, ze obecnie 30 latki wyglądaja młodziej. Juz sie nie stosuje ohydnej mega- postarzajacej trwałej, a kosmetyki sa lepsze, nieco inaczej sie tez ludzie ubieraja.

Gość gość
Wszystkie wyglądają tak młodo, a ulice pełne starych, grubych bab. Gdzie się chowacie laseczki?

Gość gość
to mnie ostatnio gówniarz 17 lat powiedział "cześć", ja mam 25 ,ale ok...

Gość gość
Agawa123, coś bierzesz, czy masz z deklem problem?

Gość Agawa 123
JA wcale piekna nie jestem, co to to nie... Ulice nie sa pełne starych bab, dzisiaj widziałam wiekszosc młodych... :p Cholera, a co bedzie jak sie rzeczywiscie postarzejemy nagle o te wszystkie lata w np. dzien? lol To by było dobre, wstaje rano, idę do łazienki i lustro z wrazenia peka....

Gość monikaaaaaaaaa
a ja mam 24 i na tyle samo wyglądam i sie ciesze. do niedawna wyglądałam zawsze dużo młodziej jak na swoj wiek i miałam powodzenie tylko u g***arzy 16-18 lat ,a teraz podobam sie i 20 latkom i nawet 40 latkom więc duży przedział wiekowy :P a ja zawsze lubiłam starszych wiec tacy po 30stce sa idealni

wyglądać młodo to nie znaczy, że od razu jest się super pięknością - ja jestem przeciętna z wyglądu - tak mi się wydaje, młody wygląd to kwestia genów (np. nie mam jeszcze ani jednego siwego włosa, a znam 25-latki którym włosy siwieją), rysów twarzy, szczupłej, filigranowej sylwetki i ubioru

Gość monikaaaaaaaaa
fly away- no to akurat prawda... mam np koleżankę na studiach co wygląda dosłownie jakby do gimnazjum chodziła i... nie jest to zbyt atrakcyjne wygląda jak dziecko, taka mała, pyzata dziewczynka. Lubię ją ,ale tak uważam

Gość gość goość
w zbuntowanym aniele jest blond aktorka, która gra victorię. w serialu ma okolo 20, a w realu miala wtedy 35 lat.

Gość Agawa 123
ja to jestem chyba brzydka wrecz, w ogóle sie sobie nie podobam. Mam potwornie tłusta cere, zaskórniki nie do opanowania, cala sie swiecę. Ale własnie taka tłusta cera to na niej sie zmarszczki podobno b trudno robia

Gość gość goość
https:/ /www.google.pl/search?q=ver%C3%B3nica+vieyra&tbm=isch&tbs=simg:CAQSWRpXCxCo1NgEGggIAggXCD0IQwwLELCMpwgaKgooCAESAuMEGiD0imqYB5SJeJEnfpWIuVVQcGNgeDqynTfGLp-Iqaq0yAwLEI6u_1ggaCgoICAESBOTnKC8M&sa=X&ei=U68gU76UK4aUhQe05YG4BA&ved=0CCkQwg4oAA&biw=1280&bih=699

Gość gość
K****, co za debilki.... mam 24 lata i ani jednego siwego włosa. :-) :-)

Gość gość
a ja mam koleżankę ,która się tak potrafi malować ,że działa to cuda! bez makijazu wygląda na 30 ,z makijażem może na 20...

ja za to jak sobie zrobię ekstra makijaż, założę obcisłe dżinsy i szpilki, wyglądam atrakcyjnie, ale jak sportowe buty, bluza, brak makijażu - to wyglądam na dwudziestokilkulatkę, w dodatku tak się złożyło, że większość moich dobrych znajomych to osoby w okolicach 25 lub mniej - to też trochę odmładza :)

haha, wyszło że dwudziestokilkulatki uważam za nieatrakcyjne :D chodziło mi o to, że jak się fajnie umaluję i ubiorę to nareszcie czuję się dojrzałą, atrakcyjną, świadomą swoich atutów kobietą

Gość gość
i tak najlepiej jak kobieta naturalnie jest piekna, a nie przez makijaz, czy szpile.. to takie oszukianie samego siebie i innych.