Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny dlaczego wybieracie prostakow a pozniej sie zalicie

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie to bo sytuacja jest stara jak swiat. Mam pare kolezanek ktore sa zwiazane z kolesiami ktorzy na nich nie zasluguja a mimo tego one w nich zapatrzone jak w obrazek. 1. Kolezanka z pracy 20 lat, mloda sliczna super cialo wygadana inteligentna a jej chlopak w jej wieku burak do potegi lubiacy grac w gry na Playstation nie szukajacy w ogole pracy. Kolezanka co chwile gada mi cos na jego temat jak sie zachowuje co jej gada i tak sobie mysle no po prostu prostak i burak do potegi bo jak mozna byc z taka dziewczyna i miec na to tak w******** Mogla by miec kazdego ale ona kocha go i chce z nim dalej byc. 2.Sasiadka 25 lat, jej narzeczony to prostak ktory ja zdradza na kazdym kroku, nawet zdarzalo mu sie korzystac z uslug prostytutek. Malo tego czasem zrobi awanture i potrafi nawet dac w pysk. Mimo tego sasiadka zabujana w nim po cale uszy bo on kiedys byl taki kochany u cudowny. Ma okazje byc z kolesiem ktory dalby jej milosc i szacunek ( moj kumpel ) ale ona nie chce ranic swojego narzeczonego.. 3. Kuzynka 31 lat od paru lat ma chlopaka ktory wyzywa ja co chwile, olewa totalnie i ma w******* co ona robi i z kim chodzi. Nie okazuje jej w ogole uczuc ale ona z nim jest bo dobry z niego chlopak i czesto jej pomaga. No k***a jak mozna z kims takim byc ? Dziewczyny powiedzcie mi dlaczego tak sie zachowujecie i zamiast poszukac sobie fajnego wartosciowego chlopaka to zadajecie sie z takimi prostakami a pozniej placzecie ?

Gość gość
mój z kolei jest wartościowy, szanuje mnie, ale niestety nieudacznik bez auta, mieszkania, dobrej pracy, wiec coś za coś... nie ma idealow

Gość przystojny i chooj z tego mam
To ja dołożę swoje 3 grosze, bo też mnie od tego szlag trafia. Jestem przystojnym facetem, ale nie mam "tego czegoś" tj. nie jestem sk*rwielem mającym kobietę, na której mi zależy w d***e. Nie pamiętam już nawet ile związków mi się rozpadło, ale przyczyna była zawsze ta sama: byłem dobry i się starałem. Teraz przeszedłem właśnie poważne załamanie, bo kobieta, którą kocham odeszła. Powody są oczywiste. Prawdopodobnie będę zmuszony do końca życia zażywać antydepresanty. Cokolwiek one tu napiszą to im nie wierzcie, bo będą łżeć jak najęte, a w rzeczywistości mokro im się robi na widok pierwszego lepszego tępego dresa, który nimi pomiata i za takim tępakiem w ogień skoczą. Nigdy nie traktujcie kobiety dobrze. NIGDY!

Marzę o tym by kiedyś stać się takim mającym wszystko w d*pie, niewrażliwym s*********m, który pije, bije, ćpa i olewa, a do tego rżnie na boku inne. Będę się modlił, żeby stać się takim człowiekiem. Wtedy przynajmniej kobiety mnie uszanują, bo człowiek dobry i wartościowy to dla nich śmieć. Będę się o to starał, jak mogę.

Gość gość
Dokładnie masz rację, powiem Ci że sam już troszkę na tym świecie przeżyłem a i 30tka mi na kark za niedługo wskoczy. Jak się kobitki olewa i ma je w d***e to one same ganiają za facetem a jak się jest dla nich dobrym to ma się przej*****.

Staszek, ja wiem, że trzeba być chamem i teraz już nie mam co do tego wątpliwości, dlatego od teraz kończę ze swoim postępowaniem i będę starał się zmienić na jak najgorsze. Cokolwiek one wypiszą w tym temacie to pamiętajcie. ZAWSZE ten co LEJE, OLEWA, ĆPA i jest chamski dostanie d**y od każdej, która się tu wypowie.

Gość jestem kobietą ii
i to wszystko prawda. mam podobne obserwacje. tak się składa, że w miasteczku, gdzie od rokumieszkam są same dresy i dziwne damy.. wulgarne, prostackie towarzystwo. ale to nie wszystko. poznałam tam dziewczynę, kulturalna, śliczna, zgrabna a chodzi z bekającym przy ludziach prostakiem, który sam sobie nawet z lodówki piwa nie wezmie! do tego zwracają sie do siebie też w prostacki, nawet wulgarny sposób. ręcę mi opadają jak na to patrze i mam ochote wyjechać z tego kraju. mój narzeczony nie jedt polakiem i oboje coraz gorzej znosimy to środowisko.

Gość jestem kobietą ii
cenimy sobie spokój i kulturę. oczywiście, na pewno jest wielu cudownych mężczyzn, ale niestety wtapiają się w to towarzystwo coraz bardziej. a dziewczyny, które to akceptują są po prostu głupie. ja na miejscu mężczyzny nie związałabym się już z taka damą, która zadawała się z takimi prostakami. rozumiem, że może wyboru dużego nie ma, ale już lepiej pobyć samej, niz się zniżać do takiego poziomu.

C***a prawda. Porządna kobieta, która nie miała z takim czymś styczności i nawet siedziała całe życie w kościele, przy nauce i w domu, tak czy siak zakocha się w tępym dresie, który będzie ją tłukł i olewał, jak taki się trafi. Nie dajcie się nabrać i zwyczajnie lejcie po twarzy, bo inaczej one was z gównem zmieszają, jak mnie.

C***a prawda. Porządna kobieta, która nie miała z takim czymś styczności i nawet siedziała całe życie w kościele, przy nauce i w domu, tak czy siak zakocha się w tępym dresie, który będzie ją tłukł i olewał, jak taki się trafi. Nie dajcie się nabrać i zwyczajnie lejcie po twarzy, bo inaczej one was z gównem zmieszają, jak mnie.

Gość jestem kobietą ii
nie każda kobieta na pewno. ja w ogóle jestem uczulona na "dresy". tzn, uwazam, że taki strój jest na siłownię, czy do biegania, ale nie do kina, restauracji, czy odwiedzin kogoś. jak ktoś mnie zaprasza, to staram sie ubrać tak, zeby nie wyglądać jak lump. tego samego oczekuję od innych. na prawdę nie rozumiem kobiet, którym taki sposób bycia odpowiada.

Gość Taki_jeden_964
przystojny i c***j z tego mam "Marzę o tym by kiedyś stać się takim mającym wszystko w d*pie, niewrażliwym s*********m, który pije, bije, ćpa i olewa, a do tego rżnie na boku inne. Będę się modlił, żeby stać się takim człowiekiem." Pierdzielisz, i tak chcesz przeżyć życie ? Na końcu będziesz żałował, że taki byłeś. Bo życie na "d****h" nie opiera się wyłącznie. Ja staram się być w porządku, a że mnie nie chcą to mnie to... (nie specjalnie rusza). Potem jak im się sypią związki to się z tego śmieję. staszek spod monopolowego Cwaniaczek jesteś w necie, ciekawe czy byłbyś taki w cztery oczy. Do mnie też jechałeś per "c***a".

Gość gość
moja koelzanka 38 tez ponad rok czekala na faceta, uciekal przed nia tzn wylaczal tel na tygodnie na miesiace a ostatnio na pol roku, potem sie odzywal jakby nigdy nic, porazka i ona twierdzi ze go kocha, a znaja sie ololo 1,5 roku, ja rozumiem 15-latka a nie ktos kto ma prawie 40 lat!!!

Gość gość
Jestem kobietą i zgadzam się z facetami. Są wyjątki fajnych dziewczyn/kobiet ale one są na wymarciu. Obserwuję syna (nie wtrącam się!!!) i te jego dziewczyny...Wziąść to by chętnie wszystko brały, ale żeby coś dały od samych siebie, to już odpada. No ale zaraz ktoś napisze że syn to c***a. Powiniśmy wychować go na chłystka i takiego bez szacunku do "płc***ięknej". Wtedy by miał powodzenie :-)

Gość Taki_jeden_964
staszek spod monopolowego stasiu nie myślę, że się przez neta przestraszysz.

Gość gość
hahaha żałosne żale prostaków i koniobijcow, którzy nic innego nie robią tylko trzepią swojego cuchnące ku/tasa :D