Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinnnniiiaaa

podróż poślubna, co wybrać?

Polecane posty

Gość kinnnniiiaaa

Nie potrafimy się zdecydować, które z poniższych miejsc wybrać na podróż poślubną. ze względów finansowych musimy ograniczyć się do Europy. Zreszrą nie mam paszportu, więc musi to być kraj UE. Zatanawiamy się nad: 1. Teneryfa 2. Sardynia 3. Wybrzeże Costa del Sol 4. Włochy Positano 4. Grecja ( opcjonalnie, bo jest najtańsza) Proszę o opinie na temat tych miejsc:)

Gość kinnnniiiaaa
naprawde nikt nic nei doradzi?? :(

Gość gość
Zależy co lubicie i jak macie zamiar dojechać na miejsce? Sardynia jest piękna, naturalna (północ ma bajeczne krajobrazy) Grecja - zależy gdzie. Rodos jest łysy, poza strefą hotelową brakuje drzew i poza kilkoma miejscami nie ma nic specjalnie ciekawego. Ja się tam wynudziłam (lubimy zwiedzać). Natomiast odradzam bardzo Costa del Sol - jak dla mnie było to koszmarne miejsce, plaże brudne, beznadziejne bo tuż przy ulicy, za ulicą sznur wysokich hoteli, hałas, zero klimatu. Coś jakby osiedle wysokich bloków na plaży.

Gość gość
Aha - Teneryfa jak dla mnie też słaba, atrakcje typu park wodny może kręcą kogoś, kto nigdy czegoś takiego nie widział, ale tak w ogóle - to Teneryfa przypomina mi Ciechocinek. Geriatryk, masa staruszków wszędzie, plaże zatłoczone na maksa, bo ich mało, żarcie głównie barowe, brakuje zabytków, czegoś ciekawego do zwiedzania, architektura na południu jak za Gierka, hotele/bary/apartamenty/hotele. Nuuuuuda.