Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozemy byc bezplodni

Polecane posty

Gość gość

Jesienią straciłam ciążę. Udało nam się wtedy zajść w 3 cyklu starań. Teraz od 3 miesięcy staramy się znów, niestety na razie bezskutecznie. Może to smieszyc niektórych z was, ale jestem zalamana. Myślę że już się nie uda. Obserwuje cykle, wspolzyjemy około owulacji i już 3 raz nic. Nie wiem, może z nasieniem jest coś nie tak. Pocieszam się tym, że wtedy nie czekaliśmy długo, to POWINNO udać się i drugi raz. Ale się nie udaje :-(. Tak bardzo pragne dziecka, że tracę już nadzieję

Gość gość
jak zaszłaś w ciaże to nie jesteście bezpłodni. Co nie wyklucza innych problemów ale to dopiero po 3 poronieniu lekarze badaja - widac maja powody zeby sie wczesniej tym nie martwic. A jak bedziesz sie tak spinac i sobie bzdury wkręcac to nie zajdziesz.

Gość gość
Ja to wszystko wiem, ale tak trudno wyluzowac, jak się tak bardzo chce dziecka. W mojej rodzinie strata pierwszej ciąży to norma, kobiety tak mają u mnie. Mam nadzieję, że następnym razem jz będzie ok. O ile będzie następny raz :-(

Gość gość
Zrob chociaż podstawowe badania Krew mocz i tarczyca.

Gość gość
Leczę sie na niedoczynność tarczycy. Mocz właśnie w badaniu. Na 100% mam bakterie, bo ciągle je mam

Gość gość
To zrób porzadek z tymi bakteriami.idz do dobrego lekarza i dopiero staraj sie o kolejną ciążę. Żebyś znowu sie nie rozczarowała.

Gość gość
Wyleczylam bakterie przed staraniami, ale teraz czuje że znowu mam, więc zrobiłam badanie. Jutro wynik

Gość gość
kurcze trzy cykle i Ty robisz tragedię?? bez przesady. Jaka przyczyna poronienia co powiedział lekarz? dał Ci chociaż acard przed kolejnymi staraniami? bezpłodni na pewno nie jesteście skoro w ciążę zaszłaś. A czemu z plemnikami nie tak? czemu akurat tam szukasz przyczyny a nie pomyślisz że to z Twoją komórką jajową coś nie tak? i czemu w ogóle ma być coś nie tak?? przecież to dopiero trzy cykle... spokojnie

Gość gość
Nie twierdzę że z plemnikami. Po prostu gdybam równie dobrze u mnie może być coś nie tak. To nawet bardziej prawdopodobne

Gość gość
Nie twierdzę że z plemnikami. Po prostu gdybam równie dobrze u mnie może być coś nie tak. To nawet bardziej prawdopodobne

Gość gość
Niby 3 cykle, ale w sumie zaczelismy staranią się 11 miesięcy temu. W międzyczasie 3 miesiące ciąży

Gość gość
Jesteś bezpłodna, ale w głowie :P Weź się ogarnij dziewczyno i odpuść sobie zwierzenia na kafe, bo przez neta jeszcze nikt w ciążę nie zaszedł.