Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewica17

MAM 17 LAT I JESTEM DZIEWICA

Polecane posty

Gość Dziewica17

Źle mi z tym. Większość moich koleżanek jest już ''po''. Źle mi z tym. A ja nawet nie mam chłopaka teraz :(

Gość gość
mam nadzieję, że to prowo;) Szacunek, dziewczyno trzeba się szanować. Imponuje Ci bycie l*******giem w kiblu na dyskotece?

Gość Dziewica17
Nie jest to prowo. Ja nie mówię o k***wstwie, tylko o dziewictwie

Przecież unia zakazała lub też ma zakazać uprawiania seksu do 18 roku życia i ma to być karane niby pedofilia czy jakoś tak...słyszeliście o tym?

Gość Taki_jeden_964
Faktycznie świat daje dzisiaj młodym "wartości".

Gość gość
Pobilam ciebie:) Ja mam 27 lat

Gość gość
Darek - serio? lewacka, liberalna unia wprowadza takie prawo? pierwsze słysze... A co do dziewictwa, to nie prawda, ze wiekszosc w twoim wieku jest juz po, wbrew pozorom sporo dziewczyn traci dziewictwo w okolicach 20 roku życia i po dwudziestce...

Gość Taki_jeden_964
Zamiast myśleć o nauce, przyszłości, dziecko rozkminia, że jest dziewicą bo koleżanki już nie są, normalnie palnąć sobie w łeb do czego ten świat zdąża.

Serio.Tak słyszałem w radiu i jak ktoś się patrzy w kamerki internetowe a tam jest dzieciak jakiś to oni mają iść do więzienia za to bo policja ma mieć większe uprawnienia.Jak usłyszałem to byłem w szoku, to policja ma się penie gapić w kamerki?czuby nie mają się czymś innym zająć.To i przed 18 nikt nie będzie mógł się rozbierać....?!

Gość gość
to moze o kamerki chodzi, a nie o seks? przeciez statycznie to z 20-30% mlodziezy przed 18 rokiem zycia uprawia seks, wiec co, wszystkich wsadza do wiezienia? :P

No i co patrzysz sobie nie wiesz że to dzieciak i/lub z ciekawości i mają cię do więzienia zamknąć?Poza tym chodzi o to że jak ktoś kto ma np. lat 18 a inna 17 to by była pedofilia...