Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam świetny sposób na zarabianie kasy!

Polecane posty

Gość gość

Kupuję ciuszki w szmateksie i wystawiam na allegro. Ludzie się nie kapują, że to ze szmateksów i kupują te łachy. A ja pieniążki zarabiam :D Polecam. Też tak robicie?

Gość gość
tak, do opisu ciucha dodaje jeszcze magiczną wstawkę ''retro style'' ''vintage'' , to działa na pseudo szafiarki :D

Gość gość
no pomysł do d**y spróbuj to zobaczysz na allegro jest tyle szmat że trudno cokolwiek sprzedać nawet za 1 zł

Gość gość
wiesz co kiedyś się właśnie zastanawiałam jak to działa, bo też to widzę że używane rzeczy wystawiają na allegro ale jak niby można na tym zarobić ?? Ktoś wystawia szmaty na 10 stron z czego może kilka osób coś kupi to przecież więcej kasy ktoś traci za samo wystawienie tego. Sprzedać zależy też na ile są ładne te ciuchy ale do tych ładnych tak naprawdę mają dostęp hurtownicy udzieży używanej a potem w sklepach windują ceny w górę nawet do 25 zł za używaną szmate! A za złotówki szmateksy to owszem sprzedają ale takie brzydkie których nikt nie chce i tak kupić i na allegro szkoda kasy żeby to wystawiać w ogóle, bo koszt przesyłki wychodzi 10 razy drożej.

Gość gość
też tego probowałam, ale to zupełnie nieopłacalne, przecież za bóg wie jaką kasę tego nie wystawię, bo jak ktoś jest inteligentny, to sam sobie pójdzie kupić do lumpa taniej i bez przesyłki. Teraz leży to wszystko, na szczeście dużo nie nakupiłam i jeszcze mój syn to wynosi

Gość gość
a móże kupują to ludzie którzy mieszkają daleko od miasta i koszty dojazdu do miasta wyniosłyby tyle samo co koszty przesyłki

Gość gość
Jesteś studentką? :D

Gość BrzydkaOna
Tu o markę chodzi , NEXT , Gregorry, Cherroke, H&M itd. Na ciuchach na wagę, kupisz koszlkę za 50gr-2zł , wypierzesz w lenorze , by ładnie pachniało,sprzedasz za 10zł..