Soliotyk 0 Napisano Marzec 12, 2014 Witam! Mam dziewczynę (17lat) która ma bardzo nieregularne miesiączki ( czasami 6 dni rozrzutu). Ma strasznie naprężony brzuch oraz podbrzusze od paru dni. Dziś mija jej termin a okresu ani sladu. Piersi ja bolą ale nie twardnieją tak jak zawsze. ;p Wiele razy uprawialismy seks ale zawsze w prezerwatywach. Czy te wszystkie objawy to raczej znak nadchodzacego okresu czy raczej powinismy wiedziec ,ze cos sie dzieje? Niestety ona nie chce isc do ginekologa bo jest mloda , boi sie isc pierwszy raz , boi sie ,ze rodzice sie dowiedza o wszystkim a ja nie chce naciskac zbytnio z tym. TAK proponowalem juz jej ,ze razem pojdziemy we 2 no ale nie chce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Soliotyk 0 Napisano Marzec 12, 2014 Wypowie się ktoś? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Soliotyk 0 Napisano Marzec 12, 2014 up? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2014 Niech zrobi test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Soliotyk 0 Napisano Marzec 13, 2014 A na podstawe tego co napisalem moze ktos cos stwierdzic? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach