Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój przyjaciel...

Polecane posty

Gość gość

kiedyś chciał być ze mną ale wtedy ja nie chciałam. Dzis to on ma kogoś a ja czuje jak miłość do niego z dnia na dzień rośnie. Kurcze ironia losu. CO robić, może to wszystko nie jest jeszcze nie do odwrócenia, jak myślicie, powinnam mu powiedziec o swoich uczuciach?

Gość gość
Pies ogrodnika...

Gość gość
Dlaczego pies ogrodnika? Przecież to chyba nic dziwnego ze w przeszłości nam coś się nie podobało, coś nie odpowiadało. Człowiek sie zmienia, zmieniaja sie gusta i ogólny światopogląd. Wtedy nie chciałam być z nim w związku, dzis (minęło 5 lat) chce zauważam jego zalety itd.

Gość gość
no właśnie nie jest tak jak mówicie. Wiem ze mu sie podobam już od wielu lat i nie jestem mu obojętna.Zawsze byłam u niego nr 1. Dlatego tez wiedząc to chce mu powiedziec ze moje nastawienie sie zmieniło

Gość gość
chyba wiadome jest ze nie bedzie czekać do konca życia. Skoro ja z nim nie jestem to szuka innej dziewczyny. Więce to nie jest jednoznaczne z tym ze ma mnie w d***e

Gość gość
Skoro twierdzisz, ze jestes wg niego nr 1, to na co czekasz? Po co pytasz na forum, przeciez wystarczy sygnał z twojej strony, a on rzuci tamtą i padnie ci do stóp :o

Gość gość
i tak włąsnie zrobie

Gość gość
Daj znac jak ci poszło :classic_cool: 🖐️