Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byla mojego meza

Polecane posty

Gość gość

zadzwonila wlasnie do niego ,mieszkam w uk wiec jest 1 w nocy moj spi wiec odebralam , czasem to robie bo moze yc cos waznego jego pracownicy dzwonia pozna ale telefon zawsze lezy mi pod reka ,moj nigdy sie z nim nie kryje ttakze powodow do zazdrosci nigdy tez nie mialam,zapytala czy on jest powiedzialam ze spi i zapytalam czy ja moge jakos pomoc powiedziala ze ma cos z toaletta ze i ze wczesniej juz do niego dzwonila(nie powiedzial mi) , on jej powiedzial ze moze pomoze pozniej, przyjedzie czy cos takiego ale jest bardzo zajety, powiedziala ze moze jutro spruboje i przeprasza ze tak pozno, tak sie sklada ze mialam dzis wychodzic na miasto z kolezankami ale zle sie poczulam i zostalam nawet moj mnie namawial zebym zostala jezeli nie czyje sie na sto procent. , mial mnie odwiezc zanim zmienilam planyale dziwnie sie szykowal przed wyjsciem ,wzial prysznic, niewzbudzilo to moich podejrzen bo moj maz jest bardzo zadbany, dba o to zeby zawsze dobrze wygladac ale moglby tez to zrobic jak wroci(mowil ze idzie spac prosto do lozka) w koncu pracowal caly dzien,wydaje mi sie ze sie do niej wybieral ale chyba zeby pomoc(chociaz nigdy to niewiadomo) ale nie bylo to dla ngiego az tak wazne zeby nawet zadz do niej ze zmieni plany chociaz ona powiedziala ze on pow jej ze zobaczy ale byl tak zmeczony i polegl a ona wydzwania bo czeka z nadzieja , noale kto wydzwania o 1 w nocy chyba musiala wiedziec ze wychodze czy co , juzsama nie wiem, to wariatka bardzo przezyla ich rozstanie jeszcze jak zaczol ze mna sie spotykac wydzwaniala zaplakana zeby do niej wrocil ale juz jej przeszlo, ale nigdy nie wiaadomo myslicie ze mozna im ufac?? nie wiem czy cos jest na rzeczy ale napewno nie powiedzial mi o jej telefonie i ze sie do niej wybieraz , zapytalam go teraz przez sen , przyjal ta sma wersje...

Gość gość
Odpowiem krótko .Nie ufać .

Gość gość
Nie wiem w ogóle jak można pozwolić na to by twój mąż miał jakikolwiek kontakt z byłą kobietą to nie jest normalne! W taki sposób wiele par do siebie wraca.. bo mają kontakt dajmy na to czasami sie spotkają i mogą powspominać te czasy bycia razem.. nie zawsze jest tak,że się zapomina o wcześniej kochanej osobie. . zastanów się i nie bądź głupia. Faceta trzeba krótko trzymać,bo jeszcze ci ucieknie. Jak mówisz też przeżywała rozstanie.. a uczucie jej do twojego męża może wrócić(tak samo jego) i co będzie jak zacznie go prowokować? A jemu dajmy na to sie to spodoba? Oczywiście nie musi tak być,ale więcej takich przypadków niż tych bardziej pięknych..

Gość gość
Jeżeli była mojego męża by zadzwoniła do niego o 1 w nocy.. to od razu widac,że coś się za tym kryje.. Tym bardziej,że miało cie nie być.. Nie bądź naiwna pogadaj szczerze z mężem,a jak nic nie da to do tej suki i powiedzieć jej,że chyba zapomniała,że już dawno nie są parą i ma żonę więc niech znajdzie innego faceta do podrywania.

Gość gość
Jej nie przeszło, jemu nie ufać.