Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinnam wziac za to sprzatanie?

Polecane posty

Gość gość

Kochani doradzcie.Ile wziac kasy za gruntowne posprzatanie kawalerki/32m2/Ale dodam,ze mieszkanko jest strasznie zapuszczone,trzeba tam sie naprawde natyrac,bo lokator,ktory mieszkal nie robil nic przez rok.Tak wiec okno,zaluzje,lampy,w szafach i na szafach,pranie firan.Dalej mycie podlogi,mebli w kuchni,lodowka,zapieprzony do granic mozliwosc****ekarnik,kafelki w kuchni/lazience,brudny kibel,kabina cala w kamieniu..Dodatkowo bylo teraz malowanie i wszycho jest popryskane farba,bo nikt nie dbal zbytnio o zabezpieczenie wnetrza folia.Zejda mi tam pewnie 3dni na sprzataniu,ILE POWINNI ZAPLACIC?

Gość gość
trzy stówki

Gość gość
tak jak ktos napisal ze trzy stowy

Gość sprzatam  u innych
3 dni po ile godz? 3 stowki to zaq malo.ja licze 25 za h,za stale cotygodniowe sprzatanie

Gość Ivan Pieszochodziec
500zl

Gość gość
ile godzin bys pracowala?

Gość Ivan Pieszochodziec
Mieszkanie jest zasyfione wiec umow sie od calosci ja bym wzial 500zl min

Gość gość
Tak po 9h dziennie.Jest naprawde syf.Oni mi chca dac 150zl.

Gość gość
150 to niech sobie wpupkę wsadzą ha ha ha

Gość sprzatam  u innych
najmniej 550zl bym wzielam,gdybym bardzo potrzebowala tej kasy to 500zl i tyle sprzatam u innych i mam oblozony caly tydzien po 10-12h dziennie ze stawka 25zl na h

Gość gość
Kurcze w zyciu nie wykonywalam takich prac,fajna okazja,by dorobic.Myslalam,ze 150 to ok cena,ale bym wtopila.Dzieki,ze sie odezwaliscie.Tylko znajac zycie znajda tatja,co zrobi to za 150-z biedy.Bleh

Gość gość
po 9 godzin dziennie przez trzy dni za 150 zl to jakis zart :o

Gość gość
wychodzi ci na czarno 5.50 za godzine za tyre jak ta lala z tego co napisalas ja bym sie na takie cos nie zgodzila-minimum to 300 zl

Gość gość
ale to pewnie w duzym miescie mieszkasz,ze wyciagasz 25 na godzine?Ja w malej pipidowie/40tys mieszkancow/Kuzynka jest na stale u takiej bogatej wlascicielki sklepow z odzieza,to orze 8godzin lacznie z sobotami i dostaje 1800zl.Ale z tego musi placic za benzyne,bo maz ja dowozi do tej pracy 20km w obie strony.A baba wredna,ze joj.Na kolanach trzeba zapierniczac.A jak nie pasi-won.Chetnych ma wiele.

Gość sprzatam  u innych
miasteczko 50tys mieszkancow,mysle,ze wlasnie w duzym miescie jest duza konkurencja i zanizaja stawki chodze do ludzi po 15lat

Gość sprzatam  u innych
Teraz ide na 3h i mam 100zl,pozniej mam jeszcze 2 h za 50zl dom 5h 120zl

Gość majk248
Moja siora nie ma roboty,to też czasem sprząta.Przed świetami myła okno balkonowe+pranie dywanu na kolanach.Dostała 40zl i cieszyła się jak głupia,że zrobi zakupy.

Gość gość
Ale kurcze w malych miastach ludzie nie maja kasy i wola sami sprzatac.Chociaz..Ale to kupa pieniazkow.To masz normalna dzialalnosc,czy tak po cichu?Bo ja kombinuje,co by tu zrobic,zeby cos swojego miec,moze to by bylo jakies wyjscie..

Gość sprzatam  u innych
troche naczej place zus w firmie rodzinnej i jestem tam niby zatrudniona na stanowisku ale to jest fikcyjnie bo sprzatam tygodniowo mam 60-65 godzin lece pozniej zajrze

Gość gość
sprzątaczkom cudzych odchodów poprzewracało się w d****h ! 10 zł za godzine to realna stawka na polskie warunki idiotki !

Gość gość
no to i tak wychodzi,ze powinna najmniej wziac 270 zl za trzy dni po 9 godzin

Gość gość
Za godzine sprzatania placa 5 zl mojej siostrze

chyba was p******* ze sprzataczka bierze 25 zl za godzine... 6-8zl za godzine moze brac sprzataczka!!!! i od tego trzeba to odniesc. gdyby mi wyskoczyla babka ze chce 25 zl na sprzetanie to bym ja wywalil a na jej miejsce jest dziesiatki chetnych....

Gość gość
Zacznijmy od tego że gdyby pani sprzątająca powiedziała że 3 dni będzie sprzątać pokój z kuchnią to z mety pokazałbym jej drzwi.

Gość gość
najlepsza jest ta wywłoka ktora niby bierze 25 zł za godzine , tępe stwory trzeba było uczyc się a ty potrafisz tylko sprzątać cudze g***a i doprawiać do tego ideologie , skąd biorą się takie pustaki ? ty autorko nie lepsza trzy dni chcesz sprzątać 30 metrów , są i takie które nawet na sprzątaczke nie nadają się , miasto poznań sprzataczka zarabia od 6 - 10 zł za godzine

Gość gość
8.05,jesli ktos utrzymuje mieszkanie w jako takim ladzphe,to oczywiscie,ze to idzie potem szybko.A sprzatales kiedys chate,w ktorej ludzie rok mieszkali,a palcem nie ruszyli?Bo ja tak.Ramy okienne musialam szorowac ponad godzine,taka byla rzepa wrosnieta.Na zaluzjach centymetrowy kurz,gesty jak gabka.Myj takie zaluzje listek po listku,wiesz jakie to czasochlonne?A kuchnia?Jak masz kuchenke pooblewana bog widm czym,piekarnik zay****y i obrosniety wrecz skorupa,miedzy szafkami sajgon z okruchow,wylanych cieczy i tluszczu.Dalej,kafle w kuchni i meble pokrytdm rocznym tluszczem i kurzem.Mycie mebli,w meblach.A łazienka?Kibel z takim kamieniem,ze lomem by trzeba odrywac,kabina prysznicowa to samo.Uwazasz,ze taki syf mozna ogarnac w 2godziny?To kiedys sprobuj.Lapy zdarte do kosci,przez plyny,ktore maja dac sobie rade z takphm kamieniem nie mozna oddychac,leb peka z bolu.Lodowka zapierdyknieta wykanym mlekiem,sosami,splesnialym zarciem.Tak,mozna udawac,ze sidm posprzata i tylko z wierzchu przeleciec sciera.Ale ja mowie o rzetelnym wykonaniu pracy.Gowno wiesz,tyle Ci powiem.

Gość gość
z tego co panowie tu mowią,a raczej krzyczą,owe 150zl jakie mi zaproponowano,jest kwotą właściwą.Co do tych 3dni po 9h,to tylko czas hipotetyczny,nie wiem przecież jak mi to pójdzie.A podalam taki czas,bo tam jest naprawde brudno,a w dodatku wszystko ochlastane farba,a zmyc to i doprowadzić do stanu,by meble potem nie były siwe,to trwa.Dobrze zamykam temat,bo głupie pytanie o sprzątanie spowodowało,ze wyzywacie od wywłok,pustaków,a to już jest chamstwo.Dzięki za opinie.Pa

Gość gość
Taaa..Panowie na pewno sa doskonale zorientowani,ile czasu trzeba sprzatac po malowaniu bo sami czesto to robia.Kurz w kazdym zakamarku,pranie firan,czyszczenie wszystkiego co stoi na meblach,na lawie,bo wszystko jest zabrudzone.Ja mam dwupokojowe mieszkanie i rylam dwa tygodnie,by zrobic z niego po remoncie przytulne,czysciutkie mieszkanko,tak jak byc powinno.Ale dla niektorych sprzatanie to starcie sciera blatow i podlogi.To fakt,wystarczy godzina.

Gość Ivan Pieszochodziec
Ja sprzatam za darmo nago nie mam konkurencji

ja nie wiem ile czasu trzeba sprzatac ale 25 zl to moze brac nauczyciel a nie sprzataczka. zejdzcie na ziemie. nikt wam wiecej jak 10 zl nie da, a uwazam ze 10 jest zbyt wygurowana kwota i w firmach jakie znam nikt tyle sprzataczkom nie placi. zawsze kolo 6 zl. przeciez to jest najmniej wykwalifikowany pracownik, wykonuje najprostsza prace i kazdy ja moze zastapic w dowolnej chwili...