Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 789789789nnn

najwieksze bledy jakie mezczyzni popelniaja w lozku

Polecane posty

Gość gość
Bo największy błąd jaki mężczyzna może zrobić w łóżku to wpuścić do niego nieodpowiednią kobietę . Rozumiem że kobieta może czegoś nie lubić albo nie mieć na coś ochoty ale po to ma język żeby o tym powiedzieć a nie uogólniać na forum . 789789789nnn rozumiem intencje ale forma nie ta

Gość gość
BrzydkaOna, myślisz. Nie zgodzę się. Pewny siebie , kochanek nie pyta bo widzi jak włada narzędziami. Ja np. nie jestem w stanie takiego faktu zataić. Wg, mnie facet który ma w d. odczucia partnerki nie jest dobrym kochankiem.

Gość gość
Kobiety często s tak wymagające w łóżku,że się odechciewa wszystkiego,ze strony większości facetów sex powinien wyglądać tak: przez 5 minut się całujemy potem penetracja 2-3 minuty ruchów i do domu,a niektóre chcą żeby je pieścić przez godzinę a potem jeszcze ze 20 min. się nad nimi bujać,a potem się tylko myśli bólu pleców i miednicy.

Gość gość
albo glupie teksty typu,, 1.,,moja ex byla bardziej *****iwa,, TO NIECH IDZIE DO EX CO MU KOSZA DLAA.-:-P 2. ,,jak na mezatke to malow lozku pokazalas,, OGIER SIE ZNALAZL.:-P 3. ,, daj od tylu,, TEKST SMARKACZA 4.,,podoba ci sie moj ptaszek,, logiczne ze cie laska oklamie:-P 5. ,,wolisz bym cis ie spuscil w usta czy pochwie,, niech on se wybierze prezerwatywe:-P 6. ,,mialas lepszych ode mnie,, logiczne ze mialam:-P 7. ,,moge w cacalko,, w swoje niech se zawali wibratora to zobaczy jak dobrze jest:-P 8.,, pierdzi po sexe bez krepacji,, niech sam se wacha:-P 9. i duzo wiecej moze ktos dopisze:-))

Gość miły pan
Ja tam zaczynam tak jak moja pani sobie zyczy , często muszę ją lizać , jak żle coś robię to zawsze sika mi do gęby , ściska nos i każe łykać a czasami ugryzie w fiutka tak mocno że wyję z bólu , jest trochę okrutna , ale przynajmniej tak mnie wytresowała że z reguły nie ma do mnie pretensji że coś nie tak zrobiłem w łózku , gwizdnie a ja po dżwięku wiem co mam robić :)))

Gość BrzydkaOna
oj i widzisz, masz pod swoim wpisem , wpis typowego faceta. Nie ważne czy tobie dobrze , ważne ze on z bata spuścił. Przystojny facet, z reguły jest też bardzo pewien swego. I nie piszę tu o stałym związku, gdzie jest miłość i takie tam bzdury, a o przelotnym romansie.

Gość gość
13.03.14 no faktycznie p********ie to dla ciebie ostra tyrka. Może samemu będzie ci szybciej. Nie przemęczaj się.

Gość gość
BrzydkaOna no to chyba miałam więcej szczęścia do tych seksualnie empatycznych:)

Gość gość
jezyk w ucho:)

Gość gość
BrzydkaOna, takiego leniwca pogoniłabym w h*j. Ja daję z siebie wszystko i tego samego oczekuję. Jak nie ma symbiozy to nara.

Gość gość
Brzydka ona , spełnił bym Twoją najbardziej perwersyjną zachciankę seksualną , wszystko co wymyślisz jest Twoje ..............!!!!!!!!!

Gość BrzydkaOna
Ale kurcze, no jakby nie było, większość kobiet w łóżku to kłody, które można tylko rżnąć. Nie dają z siebie nic. jakby czekały na trzesienie zmiemi.:x To mężczyna z reguły odwala najgorszą robotę. I fakt kobieta orgazm ma dopiero po jakis 10minutach bzykania, ale przecież seks, to nie tylko posuwanie. Jest wiele możliwości uatrakcyjnienia. Swoją droga, jak panna niemrawa, to facet też chce tylko zapokoić siebie. ............ 12:33:31 - oj uwierz , nie spełniłbys:x

Gość gość
Brzydka ciekawe jakie Ty masz zachcianki ? Nie do spełnienia :)

Gość BrzydkaOna
zachcianek nie mam, mam za to dziwne pomysły zakrawające o DSM i SM. Te klimaty trzeba lubić , a nie każdy lubi:x

Gość BrzydkaOna
BDSM*

Gość gość
Ja staram się zawsze dogadzać, ale też w ten sposób mogę Ci dogodzić o ile chcesz :)

Gość BrzydkaOna
Problem w tym , że to ja dominuję :] I nie idę na ustępstwa.Dwa razy wyzwano mne o świrów, a jeden się popłakal biegak:(

Gość gość
Takiej baby :( broń Boże :( Tyś chyba samotna i zaspakajasz swoje dewiacje sama.

Gość gość
Ja miałam w życiu jednego partnera- mojego męża :D Błędów jako tako nie popełnia może dlatego, że od poczatku dużo rozmawialiśmy na temat co nam się podoba a co nie. Jedyny błąd jaki robi to fakt, że nie umie mi porządnie wlać w tyłek jak sie kochamy od tyłu :D ja lubie bardzo, bardzo mocne klapsy a ten się zasłania przemocą w rodzinie :D No i nie potrafi mnie wyzywać podczas seksu bo mówi, ze za bardzo mnie kocha żeby nazwać mnie suką czy k***ą... ale jestem gotowa to przeboleć dla tych cudnych orgazmów i jego wielkiego penisa ;)

Gość BrzydkaOna
mam męża:] i mam kochanka:] z mężem spokojnie, tradycyjnie, z kochankiem mogę poszaleć:]

Gość miły pan
Brzydka ona , mogłabyś robić ze mną wszystko , jeden Twój rozkaz a nadstawiam się na tortury , fizyczne i psychiczne , uwielbiam być poniżany i upokarzany , mogę być dla Ciebie psem , ubikacją , spluwaczką ...mogłabyś robić cyrk ze mnie przed koleżankami swoimi , jeśli zechciałabyś to Twój kochanek spusciłby się w Twoją cipkę a ja bym połknął jak by sperma wypływała , z Twojej pipki czu pupki , twoje podpaski czy tampony byłyby dla mnie cudownym fetyszem a Twoja kupa obiadek i jak byś się zwymiotowała to byłby dla mnie deser , bardzo chciałbym odbyć stosunek z Twoją kupką , gdzieś na trawce w plenerze i wiele innych rzeczy które tylko byś wymyśliła :)))

Gość gość
lubię mistrzynie bdsm , zgodzę się na wszystko , ale głównie na mega upokorzenia i i poniżanie :)))