Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GościnnyTomek

Galeria Restauracja opinie o lokalu

Polecane posty

Gość GościnnyTomek

Hejka, mam pytanie: "Czy ktoś z Was miał styczność z restauracją Galeria w Piekarach Śląskich?". Mam wesele pod koniec roku i chciałbym tam zorganizować przyjęcie dla gości. W innym wątku, trochę nie na temat wyczytałem, że albo jest tam bardzo bardzo kiepsko, albo jest naprawdę fajnie. Więc nie wiem jak tam naprawdę jest. Potrzebuję rzetelnych informacji - najlepiej od ludzi, którzy już coś tam organizowali, a nie od konkurencyjnych hoteli i restauracji. Jestem z Piekar, więc szukam czegoś w okolicy. Restauracja wydaje się być ok, ale wolę zasięgnąć języka.

Gość Witekk
Ja osobiście 3 razy byłem na weselu w tej restauracji i za każdym razem było ekstra. Miejsce świetnie wyposażone, dużo miejsca na parkiecie, fajne wnętrze - chociażby do robienia zdjęć z imprezy. Jedzenie całkiem w porządku - dużo grilla i ciepłych dań. Na moim weselu - bo też tam robiłem - w opinii gości było super. Jak później pytałem już po wszystkim, jak ochłonąłem i wróciłem do normalności, to nie spotkałem się ze złą opinią. No chyba, że za złą można uznać fakt, że wesele skończyło się po 3:00, a nie nad ranem ;P Także ja szczerze polecam. Nie wiem jak przy imprezach organizowanych przez restauracje, ale na wesele naprawdę miejsce w Piekarach bardzo dobre.