Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Karolinaa16

Mam już dość tej szkoły!!

Polecane posty

Gość Karolinaa16

Cześć dziewczyny, mam pewien problem i już nie wiem gdzie szukać rady i tak pomyślałam, że może wy mi pomożecie. Jestem w 3 gimnazjum w tym roku musiałam zmienić szkołe, bo się przeprowadziłyśmy z mamą. Mam tragiczną klase, całkowicie patologiczna :( chodzą tu same dresiary i dresiarze :( w ogóle nie jestem lubiana, na lekcjach siedzę sama, nie mam do kogo gęby otworzyć. te dziewczyny co chwila mi cisną, obrażają mnie, wyzywają od szmat, dziwek, damuś choć nie mają do tego powodów :( chłopaki to tam nawet mają na mnie w******** ale z tymi dziewczynami jest tragedia. ostatnio od jednej w szatni dostałam w twarz, że niby jej chłopaka podrywam, a to w ogóle nie jest prawda nawet z nim nie rozmawiałam, tylko że on do mnie napisał na fejsie raz i tyle. od tej pory, a to było w tamtą środe cały czas chodzę na wagary, bo się boje tam iść...gadałam z mamą neichce mnie przepisać do innej szkoły, mówi, że wytrzymam, że zaraz testy i tyle..a ja już tam psychicznie nie wytrzymuje, co rano boli mnie brzuch, chcę mi się wymiotować z nerwów :( co ja mam zrobić pomóżcie mi :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować